Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

GSM antenne

Antennes komen in tal van verschillende soorten voor, maar dienen doorgaans voor het versterken van een bepaald signaal. Een van de meest gebruikte antennes is de GSM antenne, die standaard in een mobiele telefoon zit ingebouwd. Ook wordt een GSM antenne voor diverse mobiele toepassingen gebruikt .

Waarom een losse GSM antenne kopen?

Met een losse GSM antenne is het mogelijk om het telefoonsignaal te verbeteren, wat bijvoorbeeld noodzakelijk is als u in een sterk bebost of bebouwd gebied bevindt. Ook rond de landsgrenzen is het signaal van Nederlandse en Belgische telecomproviders niet altijd even sterk, waardoor het heel lastig kan zijn om telefoongesprekken te voeren, sms’jes te versturen of gebruik te maken van mobiel internet via uw smartphone. De GSM antennes van Deltron Trading zijn met een speciaal kabeltje aan te sluiten op een telefoon, waarmee het signaal direct versterkt zal worden. Omdat de meeste smartphone geen externe antenne-aansluiting meer bezitten is het gebruik van repeater noodzakelijk.

Defecte GSM antenne in uw telefoon

Wanneer u te maken heeft met een defecte GSM antenne in uw mobiele telefoon zelf, dan kunt u er ook voor kiezen om een los onderdeel aan te schaffen die u in de mobiele telefoon kunt installeren. Vaak wordt er met een dergelijk los onderdeel een reparatiesetje meegeleverd, waarmee u de GSM antenne kunt vervangen. U kunt de GSM antenne vanzelfsprekend ook bij een erkende reparateur laten vervangen.

Heeft u een GSM antenne nodig? Deltron Trading is hierin gespecialiseerd. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel online in onze webshop.


Deltron Trading