Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

GSM repeater

Wellicht heeft u al eens eerder gehoord van een repeater voor het versterken van de WiFi-verbinding in woningen of bedrijfspanden. Deze WiFi-repeater vangt het signaal van uw draadloze internet op en versterkt deze in de andere kamers van uw woning. Dit is zeker bij woningen met een grove betonnen constructie erg handig, omdat het draadloze internetsignaal hier vaak niet heel ver reikt. Dergelijke repeaters bestaan ook voor het versterken van het telefoniesignaal in uw woning of bedrijfspand, namelijk zogenaamde GSM repeaters.

Kijk eens in het assortiment van Deltron Trading, waar u sterk uiteenlopende modellen van een GSM repeater vindt. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welk type GSM repeater het meest geschikt is voor de toepassing in uw woning of bedrijfspand.

GSM repeater: wanneer is dit handig?

Het gebruik van een GSM repeater wordt onder meer aangeraden in woningen met veel beton, woningen in een buitengebied, of woningen aan de grens. Op dergelijke plekken is het signaal van mobiele telecomproviders over het algemeen verre van optimaal. Zo wordt het telefoonsignaal in een woning met veel beton sterk gehinderd en zal uw mobiele telefoon bij de landsgrens zoeken naar zowel Nederlandse-, als buitenlandse telecomsignalen. Daarbij staan er rond de landsgrenzen vaak geen gsm-masten in de buurt, waardoor het GSM signaal al enigszins verzwakt is.

Als gevolg van een zwak gsm-signaal vallen uw telefoongesprekken weg, zijn sms’jes niet meer te versturen en is het bijvoorbeeld nauwelijks mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet op uw telefoon.

Een GSM repeater van Deltron Trading

Wanneer bovenstaande situaties u bekend voorkomen, is het sterk aan te raden om een GSM repeater van Deltron Trading aan te schaffen. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de verschillen tussen GSM repeaters, zodat u het juiste model voor uw situatie vindt. Zoekt u bijvoorbeeld een GSM repeater voor een woning, of voor een bedrijfspand?

GSM repeaters


Deltron Trading