Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Heldere ontvangst met de Diamond x50 antenne

Bent u op zoek naar een stevige, goede antenne waarmee u goed kunt uitzenden, maar ook heldere signalen kunt ontvangen? Dan is de Diamond X50 antenne misschien wel wat u zoekt. Deze stevige antenne heeft een sterke behuizing, goede breedband performance en is perfect voor als u op zoek bent naar een sterke antenne met prima ontvangst.

Sterke antennes met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Diamond Antenna is een Japans bedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van antennes en daarbij behorende accessoires. Het bedrijf zelf heeft geen webwinkel, maar verkoopt haar spullen via geautoriseerde verkopers. In Nederland kunt u verschillende producten van Diamond online vinden, of in speciaalzaken voor radiocommunicatie en andere technische artikelen, zoals Deltron Trading. 

De Diamond X50 antenne is een dualband antenne. Dat wil zeggen dat de antenne op twee frefquentiebanden afgestemd is, die hoge en lage frequenties kunnen ontvangen. Amateur radiozenders maken veel gebruik van dualband externe antennes, die bijvoorbeeld buiten op het terrein staan, zodat er uitgezonden kan worden. Experts op het gebied van radiocommunicatie geven aan dat de Diamond X50 antenne zeer goed gebruikt kan worden wanneer kracht en bestand tegen ruigheid vereist is. Naast de Diamond X50, heeft Diamond een groot assortiment aan andere type antennes en accessoires in het assortiment.

Diamond bij Deltron Trading

Bent u benieuwd naar de Diamond X50 of naar andere producten van Diamond? Voor de aanschaf van antennes, maar ook van ontvangers, antenne accessoires, kabelproducten, meetinstrumenten en meer bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Vanwege onze specialisatie op het gebied van radiocommunicatie weten wij precies welk product bij welk doeleinde het beste past. Ook voor vragen wat betreft aansluiting en gebruik staan wij voor u klaar. Wilt u van een bepaald product de prijs weten, dan kunt u via de site het offerteformulier invullen, of vrijblijvend contact met ons op opnemen via 0528 – 268816.


Deltron Trading