Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Hufterproof GMS-antennes

Veel bedrijven, maar ook particuliere woningbezitters, maken gebruik van speciale antennes om het signaal voor bijvoorbeeld mobiele telefonie te versterken. Dit is noodzakelijk in buitengebieden, gebouwen met veel beton, enzovoorts, waar het signaal vaak maar zeer beperkt is. Om te voorkomen dat u tijdens het bellen naar zakenpartners, familie of vrienden voortdurend wegvalt, is het gebruik van een antenne sterk aan te bevelen. Deze antennes worden vaak echter op eenvoudig te bereiken plekken geïnstalleerd, omdat ze in open ruimtes het meeste effect hebben. Hier kan het signaal immers het beste worden opvangen!

In open ruimtes loert het gevaar van zogenaamde ‘hufters’, die de antennes weghalen of vernielen. Als gevolg hiervan dient u de relatief dure antenne te vervangen of te laten repareren door een erkende aanbieder van deze antennes. Iets wat u vanzelfsprekend liever voorkomt.

Gebruik hufterproof GSM-antennes

Om het vernielen van de GSM-antennes tegen te gaan, kunt u kiezen voor hufterproof antennes. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende modellen hufterproof GSM-antennes, die u eenvoudig in open ruimtes kunt installeren. Voor kwaadwillende voorbijgangers zal het erg lastig zijn om de hufterproof antennes te verwijderen of te beschadigen, waardoor u niet voortdurend nieuwe antennes hoeft aan te schaffen.

Met deze hufterproof antennes kunnen verschillende soorten signalen worden versterkt, zoals de signalen van GSM-, GPRS- en UMTS-netwerken. Hiermee wordt voorkomen dat het signaal van uw mobiele telefoon wegvalt, dat sms’jes niet te versturen zijn of dat u niet langer gebruik kunt maken van mobiel internet in uw woning of bedrijfspand.

Koop hufterproof GSM antennes van Deltron Trading

Deltron Trading is een erkend aanbieder van verschillende soorten hufterproof antennes, voor het versterken van het signaal van uw mobiele telefoon. Mocht u meer informatie willen over verschillende hufterproof antennes in ons assortiment, dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.


Deltron Trading