Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Professionele GSM en UMTS SMARTrepeaters

Het bereik van telecomproviders is niet overal even sterk in Nederland en België. Denk bijvoorbeeld aan een beboste omgeving, een woning tussen grote betonnen gebouwen, plekken rond landsgrenzen, enzovoorts. Wanneer u ook zelf regelmatig te maken krijgt met een beperkt bereik tijdens het voeren van een telefoongesprek, het versturen van een sms’je of het gebruik van mobiel internet, kunnen professionele GSM en UMTS repeaters de uitkomst bieden. Deltron Trading is een erkend aanbieder van verschillende soorten en modellen professionele GSM en UMTS repeaters. Zo heeft u voortaan altijd en overal in uw woning of bedrijfspand een goed bereik voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Geschikt voor alle Nederlandse en Belgische telecomproviders

De professionele GSM en UMTS repeaters van Deltron Trading zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met alle Nederlandse en Belgische telecomproviders. Met de repeaters is het mogelijk om het 2G GSM900- en het nieuwe 3G 900MHz-signaal te versterken. De meeste GSM en UMTS repeaters zijn geschikt voor een maximaal oppervlak van 500 tot 1.000 vierkante meter. Zo wordt het signaal dermate versterkt, dat u zowel in huis als in de tuin voldoende bereik heeft om te kunnen bellen, sms’en en mobiel te internetten met uw mobiele telefoon. Deze repeaters zijn maximaal beveiligd tegen storingen, om te voorkomen dat het bereik van uw telefoonsignaal alsnog beperkt zou zijn.

Gebruik van repeaters

Volgens het Agenschap Telecom (agentschaptelecom.nl) dient u toestemming te vragen aan de vergunninghouder van de GSM, UMTS & LTE frequenties (Providers) voor het gebruik van een repeater. Zonder deze toestemming kan het beschouwd worden als illegaal zenden. Bij het veroorzaken van verstoring van de netwerken kan het agentschap een waarschuwing geven en in het slechtste geval een boete opleggen.

Plug-and-play GSM en UMTS repeaters

Het fijne aan de professionele GSM en UMTS SMARTrepeaters van Deltron Trading is de mogelijkheid om de repeater direct te gebruiken. Voor de installatie van een repeater heeft u geen technische kennis nodig, u kunt de repeater direct aansluiten om deze in te schakelen. Standaard zit er een handige handleiding bij de GSM repeater, waarin u meer kunt lezen over de werking van het apparaat. Het maximale oppervlak wat een GSM repeater kan dekken is van verschillende aspecten afhankelijk.

Wilt u meer informatie over GSM en UMTS repeaters? Neemt u dan contact op met Deltron Trading


Deltron Trading