Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Professionele GSM repeater

Wanneer u in een bebost of sterk bebouwd gebied woont, kan het bereik van uw smartphone niet altijd even goed zijn. Zo kan het bereik tijdens een telefoongesprek wegvallen, kan een sms’je niet verstuurd worden of is het bijvoorbeeld niet langer mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet op uw smartphone. Dit is niet alleen erg vervelend voor uzelf, het is ook voor anderen vervelend als zij u niet kunnen bereiken. Met een professionele GSM repeater van Deltron Trading is het mogelijk om het bereik van uw mobiele telefoon te verbeteren in een woning, een bedrijfspand of zelfs in de tuin.

Het is van verschillende aspecten afhankelijk in hoeverre het mogelijk is om het signaal van uw smartphone te verbeteren met een GSM repeater. Denk bijvoorbeeld aan de constructie van uw bedrijfspand, de omgeving van de woning, enzovoorts.

Direct van start met uw GSM repeater

Kiest u voor een professionele GSM repeater van Deltron Trading, dan kunt u direct van start met het verbeteren van het signaal van uw mobiele telefoon. Met een professionele GSM repeater is het mogelijk om het signaal van alle Nederlandse en Belgische providers te versterken. Het kan hierbij gaan om het 2G GSM900- en het nieuwe 3G 900MHz-singaal. Met de gemiddelde professionele GSM repeater is het mogelijk om het telefoonsignaal over een oppervlak van 500 tot maar liefst 1.000 vierkante meter te versterken. Zoals eerder genoemd is hangt het van verschillende aspecten af in hoeverre een GSM repeater het signaal kan versterken. De GSM repeaters zijn maximaal beveiligd tegen storingen, zodat u blijvend gebruik kan maken van uw mobiele telefoon.

Plug-and-play professionele GSM repeaters

Een professionele GSM repeater kan direct gebruikt worden door het plug-and-play systeem waarmee deze over het algemeen zijn uitgevoerd. Zo hoeft u geen technische achtergrond te hebben om een professionele GSM repeater te kunnen installeren in een woning of bedrijfspand.

Wilt u een GSM repeater aanschaffen of meer informatie hierover? Neem dan contact op met Deltron Trading.

Repeaters


Deltron Trading