Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Professionele UMTS repeater

Het is erg vervelend als u voortdurend te maken krijgt met een haperend signaal van uw mobiele telefoon. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor degene met wie u aan het communiceren bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wegvallend telefoongesprek, een sms’je wat niet verzonden wil worden of mobiel internet wat erg traag is. Toch komt het geregeld voor, dat Nederlandse en Belgische telecomproviders een zwak telefoonsignaal aanbieden in sterk beboste gebieden, rond grote betonnen gebouwen of in buitengebieden. In dit geval kan een professionele UMTS repeater de uitkomst bieden. Deltron Trading is een betrouwbare aanbieder van deze repeater, waarmee u het telefoonsignaal van uw provider aanzienlijk kunt verbeteren. De kans op nieuwe haperingen in het signaal wordt hierdoor een stuk kleiner.

Hoe groot is het bereik van een UMTS repeater?

Een gemiddelde professionele UMTS repeater van Deltron Trading biedt de mogelijkheid om het telefoonsignaal over een oppervlak van 500 tot 1.000 vierkante meter te versterken in en rondom woningen en bedrijfspanden. Het is van verschillende aspecten afhankelijk hoe groot het oppervlak precies is. Denk bijvoorbeeld aan de constructie van een woning of bedrijfspand, de gebouwen in de omgeving, enzovoorts. Met een UMTS repeater is het mogelijk om het 2G GSM900- en het 3G 900MHz-singaal te versterken van alle Nederlandse en Belgische telecomproviders. Alle professionele UMTS repeaters van Deltron Trading zijn voorzien van een maximale beveiliging om storingen uit het telecomsignaal te zuiveren.

Direct van start met een UMTS repeater

Het fijne aan een professionele UMTS repeater is dat u direct van start kan gaan. U heeft geen technische kennis nodig om de UMTS repeater aan te sluiten en vervolgens te kunnen gebruiken, dankzij het handige plug-and-play systeem waarover deze modellen beschikken. Direct na het aansluiten van de UMTS repeater zal het signaal van uw telecomprovider versterkt worden.

Interesse in een UMTS repeater? Neemt u dan contact op met Deltron Trading om de mogelijkheden te bespreken.


Deltron Trading