Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress
Alles over coax

Groot assortiment coax kabels

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Voor het transporteren van radiofrequente signalen (RF-signalen), die zorgen voor beeld en geluid op televisie, computer en radio, maar ook voor internetsignalen, wordt veelvuldig een coax verbinding gebruikt. Zo’n verbinding bestaat uit een hoogwaardige coax kabel en bijbehorende precisieconnector.

Een goede coax verbinding zorgt voor minimaal of zelfs helemaal geen verlies van signaal. Het resultaat is dat de verbinding optimaal is: scherp en snel beeld, geluid en internet. Deltron is de specialist op het gebied van coax. Een uitgebreid coax kabel gamma vind je dan ook bij Deltron!

Gebruik van RF connectoren

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Voor het verbeteren van het televisie- en radiosignaal in jouw woning is het sterk aan te raden om gebruik te maken van een zogenaamde coaxkabel. Met een RF coax kabel wordt de kans op storingen in jouw signaal geminimaliseerd, waardoor je voortaan zonder problemen naar je favoriete zender of serie kunt kijken. Om een RF coax kabel te kunnen gebruiken voor het vervoer van het televisie- en radiosignaal door je woning, dien je zogenaamde RF connectoren te gebruiken.

RF-connectoren en accessoires voor het maken van de koppeling tussen de RF coaxkabels en connectoren vind je in het assortiment van Deltron Trading.

Een coax kabel verlengen

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Tegenwoordig worden voor de aansluiting van (kabel)televisie, radio en computernetwerken coax kabels gebruikt. Een coax verbinding zorgt voor een optimaal transport van een hoogfrequent signaal, waardoor beeld en geluid scherp en zuiver zijn. Het is best mogelijk om een coax kabel zelf aan te sluiten, al is het dan wel belangrijk om te letten op de juiste lengte.

Is er al een goede verbinding aangelegd, maar moet de kabel worden verlengd, bijvoorbeeld omdat de televisie een andere plaats in huis heeft gekregen? Een coax kabel verlengen doe je eenvoudig en snel, met de juiste benodigdheden. Lees in dit artikel meer over het succesvol verlengen van jouw coax kabel.

Een hoogwaardige coax kabel maken

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Met de toenemende communicatiemogelijkheden, stijgt ook de vraag naar coax kabels. Ook in werkomgevingen zorgt een coax aansluiting voor zo min mogelijk storingen. Heeft u hulp nodig bij een coax aansluiting tussen verschillende computernetwerken en zijn een snelle verbinding en scherp beeld uw vereisten? Dan zit u goed bij Deltron Trading, specialist op het gebied van coax. Wij zijn al jaren actief in de communicatietechnologie branche en hebben een breed scala aan coax kabels en coax stekkers. Daardoor kunnen we een coax aansluiting verzorgen die perfect bij uw situatie past. Waarom zou u tijd en energie steken in een coax aansluiting als wij deze klus met onze expertise in een handomdraai geklaard hebben?

Extra dunne coax kabels

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Voor het transporteren van radiofrequente signalen in woningen en bedrijfs-/winkelpanden, maakt men doorgaans gebruik van een dunne coax kabel. Een van de voornaamste voordelen aan een dunne coax kabel, is het minimale signaalverlies. Zo bent u verzekerd van een scherp beeld, geluid en een goede internetverbinding. Niet voor niets zijn steeds meer mensen overgestapt naar een dunne coax kabel in de afgelopen jaren. Om een coaxverbinding op te kunnen zetten, heeft u naast een coax kabel ook een coax connector nodig. Voor beide producten bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres! Wij zijn een vertrouwd aanbieder van dunne coax kabels, -connectoren en –versterkers.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress