Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Antenne coax kabel gebruiken

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Zeker wanneer u in een buitengebied woont zult u niet overal goed bereik hebben voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het maken van een internetverbinding op uw smartphone? Valt het telefoongesprek regelmatig weg als u thuis aan het bellen bent? Of is het probleem dat sms’jes niet kunnen worden verzonden u niet onbekend? Schaf een antenne coax kabel voor GSM-, GSM-R-, GPRS-, EDGE-, UMTS-, HSDPA- en HSUPA-netwerken aan. Met een dergelijke antenne is het mogelijk om het signaal voor het gebruik van uw mobiele telefoon te versterken!

Dergelijke antenne coax kabels voor verschillende soorten netwerken worden niet alleen binnen woningen en bedrijfspanden in buitengebieden gebruikt, maar kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken voor het versterken van het signaal voor mobiele telefonie in panden van erg breed beton. Het beton breekt het signaal vaak, waardoor u ook in dergelijke panden geen of nauwelijks bereik zal hebben.

Werking van een antenne coax kabel

Een antenne coax kabel vangt het signaal van een GSM-, GSM-R-, GPRS-, EDGE-, UMTS-, HSDPA- en HSUPA-netwerken op en probeert deze vervolgens zo goed mogelijk te versterken binnen uw pand. Het is van verschillende aspecten afhankelijk in hoeverre het mogelijk is om het signaal te versterken. Wanneer u veel beton in uw woning heeft zal het signaal minder versterkt worden, dan wanneer u bijvoorbeeld relatief dunne vloeren en muren heeft. Over het algemeen is het met een antenne coax kabel voor deze netwerken mogelijk om in een brede straal rond uw woning gebruik te maken van uw mobiele telefoon.

Deltron Trading: uw specialist voor antenne coax kabels

In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten antenne coax kabels, die allen van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo wordt het mobiele signaal zo goed mogelijk voor u versterkt. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de verschillen tussen antenne coax kabels.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress