*** WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 29-03-2024 T/M MAANDAG 01-04-2024. IN DEZE PERIODE WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. ***
Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Antenne coax kabel gebruiken

Dergelijke antenne coax kabels voor verschillende soorten netwerken worden niet alleen binnen woningen en bedrijfspanden in buitengebieden gebruikt, maar kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken voor het versterken van het signaal voor mobiele telefonie in panden van erg breed beton. Het beton breekt het signaal vaak, waardoor u ook in dergelijke panden geen of nauwelijks bereik zal hebben.

Werking van een antenne coax kabel

Een antenne coax kabel vangt het signaal van een GSM-, GSM-R-, GPRS-, EDGE-, UMTS-, HSDPA- en HSUPA-netwerken op en probeert deze vervolgens zo goed mogelijk te versterken binnen uw pand. Het is van verschillende aspecten afhankelijk in hoeverre het mogelijk is om het signaal te versterken. Wanneer u veel beton in uw woning heeft zal het signaal minder versterkt worden, dan wanneer u bijvoorbeeld relatief dunne vloeren en muren heeft. Over het algemeen is het met een antenne coax kabel voor deze netwerken mogelijk om in een brede straal rond uw woning gebruik te maken van uw mobiele telefoon.

Deltron Trading: uw specialist voor antenne coax kabels

In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten antenne coax kabels, die allen van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo wordt het mobiele signaal zo goed mogelijk voor u versterkt. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de verschillen tussen antenne coax kabels.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord