*** WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 29-03-2024 T/M MAANDAG 01-04-2024. IN DEZE PERIODE WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. ***
Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Coax eenvoudig aansluiten

Coax kabels, connectoren, aansluitingen; wat heb ik nodig?

Het technische plaatje van coax kabels, aansluitingen en verbindingen klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt gelukkig reuze mee. Coax is eigenlijk een afkorting voor ‘coaxiale verbinding’. Dat wil zeggen dat de kabel bestaat uit twee geleiders die gebruikmaken van dezelfde as. Door middel van deze techniek loopt er zo weinig mogelijk storing op, omdat de elektrische en magnetische velden van de geleiders in de kabel dezelfde as gebruiken. Dit zorgt voor een hoogwaardig transport van radiofrequente signalen, waarbij verlies van het signaal minimaal is.

Voor een coax aansluiten heeft u een coax kabel en twee bijbehorende connectoren nodig. Hiermee verbindt u de coax aansluiting op het apparaat, bijvoorbeeld de televisie. U kunt dan via de kabel zonder storingen tv kijken. Er zijn verschillende coax kabels, connectoren en aansluitingen op de markt. De kwaliteit van het materiaal bepaalt de kwaliteit van het beeld en geluid op tv en internet. Bij Deltron Trading vindt u alleen coax kabels van de beste materialen.

Hulp van Deltron

Heeft u hulp of advies nodig over het aansluiten van het coax materiaal? Ook dan bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Wij zijn uw vertrouwde en bekwame specialist op het gebied van coax verbindingen. Door onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij elke coax aansluiten en voor u gereed maken. Meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord