*** WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 29-03-2024 T/M MAANDAG 01-04-2024. IN DEZE PERIODE WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. ***
Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Coax versterker gebruiken

Vermindering van ruis

De meeste mensen gebruiken een coax kabel voor ontvangst van televisie en internet via de kabel. Bij een goede combinatie van een kabel van hoogwaardige kwaliteit en een geschikte connector, treedt er minimaal verlies van de ontvangst op. Soms kan er door veroudering of slechte kwaliteit veel ruis optreden. In dat geval kunt u een coax versterker installeren, om de ruis te verminderen.

Na installatie van de coax versterker kunt u dan weer gebruikmaken van een snelle internetverbinding en televisie kijken zonder verstoord beeld. De coax versterker versterkt het signaal dat via de kabel binnenkomt. De versterker zet het binnenkomende signaal om in een zo scherp mogelijk beeld en helder geluid. Ook als uw coax kabel het goed doet, maar u toch wilt proberen om een beter beeld te krijgen, kunt u een coax versterker installeren. Daarbij is het wel belangrijk dat de versterker van goede kwaliteit is en genoeg uitgangen heeft.

Hoogwaardgie kwaliteit versterkers bij Deltron

Alle producten die u bij Deltron Trading vindt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt met de beste materialen. Zo ook onze coax kabels en versterkers. Op die manier bent u verzekerd van een goede verbinding waarbij zo min mogelijk verlies van het signaal optreedt. U kunt bij ons terecht voor producten voor zakelijk gebruik, maar ook in de privésector zijn wij aanwezig. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord