*** WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 29-03-2024 T/M MAANDAG 01-04-2024. IN DEZE PERIODE WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. ***
Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De beste coaxkabel

De werking van de beste coax kabel

Men noemt de beste coaxkabel ook wel een ‘coaxiale kabel’, wat inhoudt dat de kabel uit twee geleiders bestaat die van eenzelfde as gebruik maken. Dit principe, wat ook wel ‘coaxiaal’ genoemd wordt, zorgt voor het minimaliseren van storingen op uw signaal. Met het coaxiale principe heffen de elektrische en magnetische velden rond de coaxkabel elkaar op. Des te beter de kabel is, des te sterker zal het signaal ook zijn en dus des te kleiner de kans op storingen of haperingen in uw signaal is. Aan de beste coaxkabel zelf heeft u niet voldoende, u dient ook een coaxconnector aan te schaffen. 

Mocht het signaal na het opzetten van de coaxverbinding nog niet stabiel genoeg te zijn, dan kunt u het signaal verbeteren met een coaxversterker. 

Beste coax kabel bestellen

Voor het kopen van de beste coaxkabel bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres! Wij bieden naast de beste coaxkabels ook verschillende coaxconnectoren en coaxversterkers aan. Zo zorgen we samen voor een optimaal tv-, radio- en internetsignaal in uw woning of bedrijfs-/winkelpand maar ook in uw voertuig of op een schip. Ons assortiment bevat producten van gerenommeerde en betrouwbare merken als Aircom, Aircell en Ecoflex van SSB en de Cellflex van RFS-World.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord