Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De FM-antenne coax

Hoe werkt een antenne coaxverbinding?

Een coaxverbinding wordt gebruikt voor het transporteren van radiofrequente signalen, waarmee beeld, geluid en internet bij u thuis of in een bedrijfs-/winkelpand binnenkomen. Men gebruikt een coaxverbinding, omdat het signaalverlies hierbij minimaal is, zodat u vrijwel geen last zal hebben van storingen.

Om een antenne coaxverbinding op te kunnen zetten, maakt men doorgaans gebruik van een coaxkabel en een coaxconnector. Het signaal kan verder verbeterd worden met een coax versterker. Er is vrijwel geen sprake van signaalverlies, doordat er bij een coaxverbinding gebruik wordt gemaakt van een kabel met twee geleiders die gebruik maken van dezelfde kern. Let goed op de combinatie van een coaxkabel en –connector die u aanschaft. Niet iedere coaxconnector is namelijk passend bij iedere coaxkabel.

Een FM-antenne coax kopen

Wilt u ook een scherp beeld, geluid en internet? Onze medewerkers adviseren u graag bij het kopen van een FM-antenne coax. Het hangt van verschillende factoren af, welk type FM-antenne coax het beste aansluit bij de situatie, waarin u de coaxverbinding wenst te gebruiken.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord