Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

De FM-antenne coax

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Een FM-coaxantenne wordt onder meer gebruik voor het transporteren van het geluidssignaal voor uw radio. Ook worden coaxverbindingen ingezet voor het transport van het signaal voor beeld en geluid op uw televisie en uw internetsignaal. Om een haperend signaal te voorkomen, is het sterk aan te raden om een FM antenne coax van een hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen. Des te beter de kwaliteit van de coaxverbinding is, des te beter is het signaal voor een scherp beeld, geluid en internetsignaal over het algemeen ook. Om het signaal van uw FM-antenne coax verder te verbeteren, kunt u kiezen voor een coax versterker. Zowel voor een FM-antenne coax, als voor een coax versterker bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres!

Hoe werkt een antenne coaxverbinding?

Een coaxverbinding wordt gebruikt voor het transporteren van radiofrequente signalen, waarmee beeld, geluid en internet bij u thuis of in een bedrijfs-/winkelpand binnenkomen. Men gebruikt een coaxverbinding, omdat het signaalverlies hierbij minimaal is, zodat u vrijwel geen last zal hebben van storingen.

Om een antenne coaxverbinding op te kunnen zetten, maakt men doorgaans gebruik van een coaxkabel en een coaxconnector. Het signaal kan verder verbeterd worden met een coax versterker. Er is vrijwel geen sprake van signaalverlies, doordat er bij een coaxverbinding gebruik wordt gemaakt van een kabel met twee geleiders die gebruik maken van dezelfde kern. Let goed op de combinatie van een coaxkabel en –connector die u aanschaft. Niet iedere coaxconnector is namelijk passend bij iedere coaxkabel.

Een FM-antenne coax kopen

Wilt u ook een scherp beeld, geluid en internet? Onze medewerkers adviseren u graag bij het kopen van een FM-antenne coax. Het hangt van verschillende factoren af, welk type FM-antenne coax het beste aansluit bij de situatie, waarin u de coaxverbinding wenst te gebruiken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress