Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Een coax grondkabel gebruiken

Een coax grondkabel, hoe werkt het?

Een coax grondkabel bevat eigenlijk twee verbindingen in één omhulsel. De kabel bevat twee geleiders, namelijk een binnen- en buitengeleider. Deze geleiders maken gebruik van dezelfde as. Elke geleider zorgt voor een elektrisch en magnetisch veld.

Doordat de assen van de twee geleiders in een coax grondkabel samenvallen, treedt er echter vrijwel geen verlies op als gevolg van lekken. Dit resulteert in een verbinding van hoogwaardige kwaliteit. Een coax grondkabel is daarbij resistent voor water en andere invloeden van buitenaf, zodat het signaal niet kan worden verstoord.

Welke coax grondkabel is er nodig?

Dat is afhankelijk van het gebruik. Niet elke coax grondkabel is namelijk hetzelfde, integendeel. De kabels werken op basis van hetzelfde mechanisme, maar het assortiment van Deltron biedt verschillende coax kabels voor verschillende doeleinden. Zo behoren verschillende Aircell, Aircom en Ecoflex coax grondkabels tot het assortiment. Welke kabel er nodig is voor welke situatie, daarover kan Deltron u volledig informeren. Vaak wordt de groene grondkabel van Hirschmann gebruikt, maar er zijn meer opties.

Deltron: uw specialist voor coax kabels

Deltron is de specialist bij uitstek op het gebied van coax grondkabels. De kabels van Deltron zijn van uitstekende kwaliteit en er is altijd een oplossing op maat beschikbaar. Ook bijbehorende connectoren kunt u bij Deltron verkrijgen. Heeft u vragen over de producten of wilt u producten bestellen, neem dan contact met ons op.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord