Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Een coax grondkabel gebruiken

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Radiofrequente signalen worden gebruikt voor het overbrengen van beeld, geluid en internet. Op de een of andere manier moeten deze signalen worden getransporteerd naar de aansluitingen in woningen. Dat gaat via grondkabels, waarbij vaak gekozen wordt voor een coax grondkabel. Met minimaal of zelfs helemaal geen verlies komt het signaal bij de gebruiker – professioneel of thuis – binnen. Het resultaat is beeld, geluid en internet van topkwaliteit. Dat is dan ook de reden dat een coax grondkabel vaak wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een importeur of groothandel voor een bepaalde type coax grondkabel of voor een volledig gamma, dan is Deltron de specialist waarnaar u op zoek bent!

Een coax grondkabel, hoe werkt het?

Een coax grondkabel bevat eigenlijk twee verbindingen in één omhulsel. De kabel bevat twee geleiders, namelijk een binnen- en buitengeleider. Deze geleiders maken gebruik van dezelfde as. Elke geleider zorgt voor een elektrisch en magnetisch veld.

Doordat de assen van de twee geleiders in een coax grondkabel samenvallen, treedt er echter vrijwel geen verlies op als gevolg van lekken. Dit resulteert in een verbinding van hoogwaardige kwaliteit. Een coax grondkabel is daarbij resistent voor water en andere invloeden van buitenaf, zodat het signaal niet kan worden verstoord.

Welke coax grondkabel is er nodig?

Dat is afhankelijk van het gebruik. Niet elke coax grondkabel is namelijk hetzelfde, integendeel. De kabels werken op basis van hetzelfde mechanisme, maar het assortiment van Deltron biedt verschillende coax kabels voor verschillende doeleinden. Zo behoren verschillende Aircell, Aircom en Ecoflex coax grondkabels tot het assortiment. Welke kabel er nodig is voor welke situatie, daarover kan Deltron u volledig informeren. Vaak wordt de groene grondkabel van Hirschmann gebruikt, maar er zijn meer opties.

Deltron: uw specialist voor coax kabels

Deltron is de specialist bij uitstek op het gebied van coax grondkabels. De kabels van Deltron zijn van uitstekende kwaliteit en er is altijd een oplossing op maat beschikbaar. Ook bijbehorende connectoren kunt u bij Deltron verkrijgen. Heeft u vragen over de producten of wilt u producten bestellen, neem dan contact met ons op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress