Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Extra dunne coax kabels

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Voor het transporteren van radiofrequente signalen in woningen en bedrijfs-/winkelpanden, maakt men doorgaans gebruik van een dunne coax kabel. Een van de voornaamste voordelen aan een dunne coax kabel, is het minimale signaalverlies. Zo bent u verzekerd van een scherp beeld, geluid en een goede internetverbinding. Niet voor niets zijn steeds meer mensen overgestapt naar een dunne coax kabel in de afgelopen jaren. Om een coaxverbinding op te kunnen zetten, heeft u naast een coax kabel ook een coax connector nodig. Voor beide producten bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres! Wij zijn een vertrouwd aanbieder van dunne coax kabels, -connectoren en –versterkers.

Het gebruik van een dunne coax kabel

Hoe werkt een dunne coax kabel? Eigenlijk staat coax kabel voor ‘coaxiale kabel’, wat betekent dat de kabel twee geleiders bevat die eenzelfde as gebruiken. Door dit principe is het mogelijk om het verlies van het signaal te minimaliseren, omdat de elektrische en magnetische velden rond de coax kabel elkaar opheffen. Op deze manier zorgt een dunne coax kabel, in combinatie met een coax connector, voor een zuiver radiosignaal en een helder beeld op uw televisie.

Het is mogelijk om het signaal verder te verbeteren, door naast een coax kabel en –connector ook een coaxversterker aan te schaffen. Deze versterker versterkt het radiofrequente signaal, waardoor de kans op storingen in uw beeld, geluid of internetverbinding afneemt.

Een dunne coax kabel kopen

Deltron Trading helpt u graag bij het opzetten van een coaxverbinding in uw woning of bedrijfspand. Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend adviseren over de verschillende dunne coax kabels, coaxconnectoren en coaxversterkers in ons assortiment. Het is belangrijk om te weten, dat niet iedere dunne coax kabel geschikt is voor ieder doeleinde. Evenals dat niet iedere coaxconnector bij iedere coax kabel past. Wij bieden producten aan van gerenommeerde merken als Aircom, Aircell en Ecoflex.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress