Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Gebruik van RF connectoren

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Voor het verbeteren van het televisie- en radiosignaal in jouw woning is het sterk aan te raden om gebruik te maken van een zogenaamde coaxkabel. Met een RF coax kabel wordt de kans op storingen in jouw signaal geminimaliseerd, waardoor je voortaan zonder problemen naar je favoriete zender of serie kunt kijken. Om een RF coax kabel te kunnen gebruiken voor het vervoer van het televisie- en radiosignaal door je woning, dien je zogenaamde RF connectoren te gebruiken.

RF-connectoren en accessoires voor het maken van de koppeling tussen de RF coaxkabels en connectoren vind je in het assortiment van Deltron Trading.

Een storingvrij signaal: RF connectoren en coax kabels

Om van een storingvrij radio- en televisiesignaal te kunnen genieten, combineer jede RF coax kabels met –connectoren. Let bij de aanschaf van RF connectoren en accessoires op de geschiktheid ervan voor het gebruik in combinatie met RF-coax kabels. Niet iedere RF connector of accessoire past namelijk bij het formaat van de coaxkabels.

Met deze combinatie wordt het signaal vanuit de ingang van jouw woning naar de televisie(s) en radio(s) in jouw woning vervoerd. In sommige gevallen gaat het signaal eerst naar een recorder of decoder, bijvoorbeeld als je gebruik maakt van interactieve televisie. Met een RF connector en coax kabel wordt de straling rond de coax kabel geminimaliseerd, wat de kans op storingen sterk verkleint.

Bij een coaxkabel wordt namelijk zo goed mogelijk voorkomen dat hoogfrequentiesignalen naar buiten kunnen lekken of naar binnen kunnen dringen. Bij een goedkopere oplossing is dit wel zo, met storingen in jouw signaal tot gevolg.

RF connector en accessoires bestellen

Voor de aanschaf van RF-connectoren en accessoires ben je bij Deltron Trading aan het juiste adres. Wij zijn een erkend aanbieder van dergelijke producten, waarbij we een hoge kwaliteit van onze RF connectoren en accessoires vooropstellen.

Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden van RF coaxkabels en connectoren, om jezelf op die manier van een storingvrij signaal te voorzien.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress