Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Groot assortiment coax kabels

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Voor het transporteren van radiofrequente signalen (RF-signalen), die zorgen voor beeld en geluid op televisie, computer en radio, maar ook voor internetsignalen, wordt veelvuldig een coax verbinding gebruikt. Zo’n verbinding bestaat uit een hoogwaardige coax kabel en bijbehorende precisieconnector.

Een goede coax verbinding zorgt voor minimaal of zelfs helemaal geen verlies van signaal. Het resultaat is dat de verbinding optimaal is: scherp en snel beeld, geluid en internet. Deltron is de specialist op het gebied van coax. Een uitgebreid coax kabel gamma vind je dan ook bij Deltron!

Coax, wat is dat eigenlijk?

Een coax verbinding is coaxiale verbinding: op basis van twee geleiders met dezelfde kern. De reden dat er zoveel voor coax wordt gekozen, is omdat het verlies en de verstoring van het signaal minimaal is. Een hoogwaardig transport van deze signalen leidt tot scherp beeld, helder geluid en snel internet: voordelen die tellen, zowel in het professionele als thuisdomein.

Een goede coax verbinding aanleggen, behoeft echter de nodige aandacht en kennis. Het coax kabel gamma van Deltron is uitgebreid en van topkwaliteit, zodat er voor elke situatie een geschikte oplossing is.

Het coax kabel gamma van Deltron

Behoorlijk wat mensen weten dat coax wordt gebruikt voor het transporteren van radiofrequente signalen, die zorgen voor beeld, geluid en internet. Wat veel minder mensen weten, is dat er veel verschillen bestaan tussen coax verbindingen.

Niet elke coax kabel is hetzelfde en niet elke connector is geschikt voor elke kabel. Deltron biedt een uitgebreid coax kabel gamma aan:

  • Aircell: met name geschikt voor radiocommunicatie, maar ook voor draadloze LAN-verbindingen wordt een coax Aircell verbinding vaak gebruikt.
  • Aircom: een coax kabel met extreem lage demping en uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen.
  • Ecoflex: de Ecoflex kabels van Deltron zijn ultraflexibel en hebben een lage demping en uitstekende mechanische eigenschappen.
  • Cellflex: flexibele low loss foam-diëlectricum coax kabel
  • Seatex: DNV-GL gecertificeerde coaxkabel voor maritieme en offshore toepassingen.

Bovenstaande is het coax kabel gamma van Deltron in een notendop, maar er zijn nog meer nadere specificaties en opties. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress