*** WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 29-03-2024 T/M MAANDAG 01-04-2024. IN DEZE PERIODE WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. ***
Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Groot assortiment coax kabels

Coax, wat is dat eigenlijk?

Een coax verbinding is coaxiale verbinding: op basis van twee geleiders met dezelfde kern. De reden dat er zoveel voor coax wordt gekozen, is omdat het verlies en de verstoring van het signaal minimaal is. Een hoogwaardig transport van deze signalen leidt tot scherp beeld, helder geluid en snel internet: voordelen die tellen, zowel in het professionele als thuisdomein.

Een goede coax verbinding aanleggen, behoeft echter de nodige aandacht en kennis. Het coax kabel gamma van Deltron is uitgebreid en van topkwaliteit, zodat er voor elke situatie een geschikte oplossing is.

Het coax kabel gamma van Deltron

Behoorlijk wat mensen weten dat coax wordt gebruikt voor het transporteren van radiofrequente signalen, die zorgen voor beeld, geluid en internet. Wat veel minder mensen weten, is dat er veel verschillen bestaan tussen coax verbindingen.

Niet elke coax kabel is hetzelfde en niet elke connector is geschikt voor elke kabel. Deltron biedt een uitgebreid coax kabel gamma aan:

  • Aircell: met name geschikt voor radiocommunicatie, maar ook voor draadloze LAN-verbindingen wordt een coax Aircell verbinding vaak gebruikt.
  • Aircom: een coax kabel met extreem lage demping en uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen.
  • Ecoflex: de Ecoflex kabels van Deltron zijn ultraflexibel en hebben een lage demping en uitstekende mechanische eigenschappen.
  • Cellflex: flexibele low loss foam-diëlectricum coax kabel
  • Seatex: DNV-GL gecertificeerde coaxkabel voor maritieme en offshore toepassingen.

Bovenstaande is het coax kabel gamma van Deltron in een notendop, maar er zijn nog meer nadere specificaties en opties. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord