Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Digitale portofoons

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Voor de communicatie tussen verschillende partijen binnen een bedrijf zijn digitale portofoons ideaal. Deltron Trading is een erkend aanbieder van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring in het aanbieden van deze digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de voordelen van de verschillende portofoons in ons assortiment. Zo vindt u gegarandeerd de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie die het beste aansluiten bij de situatie waarin u deze wilt kunnen gebruiken.

Ideaal voor gebruik in bedrijven

Voorheen maakten veel bedrijven en organisaties gebruik van analoge portofoon sets voor de bedrijfscommunicatie. Met de komst van de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie is er echter veel veranderd! Deze digitale portofoons hebben niet alleen een fraaie display, ook is het mogelijk om twee gespreksgroepen te gebruiken per frequentie. Hierbij volstaat één vergunning van het Agentschap Telecom, waardoor u er financieel niet op achteruit gaat bij het gebruik van meerdere gespreksgroepen. De mogelijkheden van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie zijn dus groter dan die van analoge portofoons.

Een bijkomend voordeel aan digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie is dat het voor kwaadwillende personen lastiger is om een digitale portofoon af te luisteren, dan een analoge variant. Deze digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie zijn ideaal voor de communicatie tussen beveiligers binnen een bedrijfspand, tussen de beveiligers en de receptie, enzovoorts. Ook in noodsituaties kunnen deze digitale portofoons de uitkomst bieden.

Neem contact op met Deltron voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie in ons assortiment? Of wilt u meer weten over de toepassing van digitale portofoons binnen bedrijven en organisaties? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om antwoord te kunnen geven op uw vragen. Door de expertise die Deltron Trading heeft in het aanbieden van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie kunnen we u een goed beeld van de mogelijkheden geven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress