*** WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 29-03-2024 T/M MAANDAG 01-04-2024. IN DEZE PERIODE WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. ***
Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Digitale portofoons

Ideaal voor gebruik in bedrijven

Voorheen maakten veel bedrijven en organisaties gebruik van analoge portofoon sets voor de bedrijfscommunicatie. Met de komst van de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie is er echter veel veranderd! Deze digitale portofoons hebben niet alleen een fraaie display, ook is het mogelijk om twee gespreksgroepen te gebruiken per frequentie. Hierbij volstaat één vergunning van het Agentschap Telecom, waardoor u er financieel niet op achteruit gaat bij het gebruik van meerdere gespreksgroepen. De mogelijkheden van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie zijn dus groter dan die van analoge portofoons.

Een bijkomend voordeel aan digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie is dat het voor kwaadwillende personen lastiger is om een digitale portofoon af te luisteren, dan een analoge variant. Deze digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie zijn ideaal voor de communicatie tussen beveiligers binnen een bedrijfspand, tussen de beveiligers en de receptie, enzovoorts. Ook in noodsituaties kunnen deze digitale portofoons de uitkomst bieden.

Neem contact op met Deltron voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie in ons assortiment? Of wilt u meer weten over de toepassing van digitale portofoons binnen bedrijven en organisaties? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om antwoord te kunnen geven op uw vragen. Door de expertise die Deltron Trading heeft in het aanbieden van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie kunnen we u een goed beeld van de mogelijkheden geven.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord