Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

GSM masten gebruiken

Verschillende soorten GSM masten

GSM masten worden in verschillende soorten aangeboden in het assortiment van Deltron Trading. Doorgaans zijn de GSM masten (GSM antennes) te gebruiken voor het versterken van het signaal van GSM-, UMTS- en GPRS-netwerken. Deze netwerken zijn het meest gebruikelijk voor het gebruik van mobiele telefoons in gebouwen en open ruimtes.

Door het grote aanbod aan GSM masten kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om de juiste GSM mast voor jouw toepassing te vinden. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag met een passend advies over de verschillen tussen GSM masten van dienst.

Deltron Trading: specialist in GSM masten

De GSM masten van Deltron Trading zijn van een hoge kwaliteit, zodat deze het signaal optimaal voor je versterken. Het is vanzelfsprekend van verschillende aspecten afhankelijk, in hoeverre het mogelijk is om het signaal te versterken en over welk oppervlak dit gebeurt.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord