Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

GSM masten gebruiken

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarin het signaal van je mobiele telefoon niet optimaal is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat jij je in een buitengebied van Nederland bevindt, dat je in een gebouw met een dikke betonnen constructie verblijft, of dat je bij een groot evenement aanwezig bent. In deze situaties wordt het signaal voor het gebruik van je mobiele telefoon dermate gehinderd, dat sms’jes niet meer verstuurd kunnen worden, dat het signaal van je mobiele internet hapert en dat je steeds wegvalt bij het telefoneren. Zeker binnen bedrijfspanden is dit
erg vervelend, als je een gesprek moet voeren met een belangrijke zakenpartner.

Met de GSM masten van Deltron Trading kunt je hier een oplossing voor bieden. Een GSM mast kan gebruikt worden voor het versterken van het signaal voor het gebruik van jouw mobiele telefoon. Dergelijke GSM masten worden bijvoorbeeld ook regelmatig gebruikt bij grote festivals, om te voorkomen dat mensen onbereikbaar zijn of dat hulpdiensten bijvoorbeeld niet meer kunnen worden ingeschakeld.

Verschillende soorten GSM masten

GSM masten worden in verschillende soorten aangeboden in het assortiment van Deltron Trading. Doorgaans zijn de GSM masten (GSM antennes) te gebruiken voor het versterken van het signaal van GSM-, UMTS- en GPRS-netwerken. Deze netwerken zijn het meest gebruikelijk voor het gebruik van mobiele telefoons in gebouwen en open ruimtes.

Door het grote aanbod aan GSM masten kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om de juiste GSM mast voor jouw toepassing te vinden. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag met een passend advies over de verschillen tussen GSM masten van dienst.

Deltron Trading: specialist in GSM masten

De GSM masten van Deltron Trading zijn van een hoge kwaliteit, zodat deze het signaal optimaal voor je versterken. Het is vanzelfsprekend van verschillende aspecten afhankelijk, in hoeverre het mogelijk is om het signaal te versterken en over welk oppervlak dit gebeurt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress