Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Portofoon voor horeca

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

In de horeca is een portofoon onmisbaar! Met een portofoon kunnen de verschillende medewerkers binnen uw horecagelegenheid met elkaar communiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de communicatie tussen de beveiligers van uw horecagelegenheid, de communicatie tussen de bediening en de keuken, enzovoorts. Met een portofoon voor de horeca wordt deze communicatie een stuk makkelijker gemaakt en voorkomt u dat personeelsleden voortdurend naar elkaar moeten roepen in uw horecagelegenheid. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten portofoons voor de horeca. Wij zijn al jaren een erkend aanbieder van deze portofoons, waardoor we u vrijwel altijd een geschikte portofoon aan kunnen bieden. Voor welk type horecagelegenheid bent u op zoek naar een portofoon?

Verschillende soorten portofoons voor de horeca

Het verschilt per situatie welk type portofoon voor de horeca het meest geschikt is. Wilt u het voor beveiligers makkelijker maken om met elkaar te communiceren tijdens de nachtelijke uren? Een portofoon met oortje voor de horeca is in dit geval een goede optie. Bij een dergelijke portofoon hoeft een beveiliger de portofoon niet voortdurend in zijn of haar handen te houden, wat zeker bij het verwijderen van een lastige klant uit uw horecagelegenheid goed van pas kan komen.

Er zijn vanzelfsprekend diverse portofoon sets voor de horeca verkrijgbaar bij Deltron Trading. Denk bij de aanschaf van een portofoon voor de horeca goed na over het verschil tussen een vergunningsvrije portofoon en een portofoon waarbij een vergunning noodzakelijk is.

Neem contact op voor advies op maat

Vindt u het lastig om een geschikte portofoon voor de horeca te vinden? De medewerkers van Deltron Trading voorzien u graag van een passend advies over de verschillen tussen de portofoons voor de horeca in ons assortiment. Samen met u zoeken we naar het meest geschikte model, die het voor de medewerkers van uw horecagelegenheid vergemakkelijkt om met elkaar te communiceren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress