Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Portofoon voor horeca

Verschillende soorten portofoons voor de horeca

Het verschilt per situatie welk type portofoon voor de horeca het meest geschikt is. Wilt u het voor beveiligers makkelijker maken om met elkaar te communiceren tijdens de nachtelijke uren? Een portofoon met oortje voor de horeca is in dit geval een goede optie. Bij een dergelijke portofoon hoeft een beveiliger de portofoon niet voortdurend in zijn of haar handen te houden, wat zeker bij het verwijderen van een lastige klant uit uw horecagelegenheid goed van pas kan komen.

Er zijn vanzelfsprekend diverse portofoon sets voor de horeca verkrijgbaar bij Deltron Trading. Denk bij de aanschaf van een portofoon voor de horeca goed na over het verschil tussen een vergunningsvrije portofoon en een portofoon waarbij een vergunning noodzakelijk is.

Neem contact op voor advies op maat

Vindt u het lastig om een geschikte portofoon voor de horeca te vinden? De medewerkers van Deltron Trading voorzien u graag van een passend advies over de verschillen tussen de portofoons voor de horeca in ons assortiment. Samen met u zoeken we naar het meest geschikte model, die het voor de medewerkers van uw horecagelegenheid vergemakkelijkt om met elkaar te communiceren.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord