Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Portofoon voor supermarkten

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Als eigenaar van een supermarkt wilt u dat verschillende afdelingen binnen uw winkel eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie tussen beveiligers onderling of tussen een beveiliger en de klantenservice. Deltron Trading biedt een portofoon voor de supermarkt, waarmee de communicatie tussen verschillende afdelingen vergemakkelijkt wordt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten portofoons, waardoor het soms behoorlijk lastig kan zijn om de meest geschikte portofoon voor een supermarkt te vinden. Onze medewerkers helpen u hier graag bij! Zo vindt u altijd een geschikte portofoon voor uw supermarkt.

Het verschil tussen analoge en digitale portofoons

Tot voor kort maakten veel winkeleigenaren gebruik van analoge portofoons, omdat deze vaak iets goedkoper zijn. Het is echter sterk aan te raden om te kiezen voor een moderne digitale portofoon. Met een digitale portofoon kunt u niet alleen gebruik maken van een handig display, ook is het met een digitale portofoon mogelijk om twee gespreksgroepen per frequentie op te zetten. Voor een extra gespreksgroep hoeft u slechts een vergunning van het Agentschap Telecom te hebben. Hierdoor brengt een digitale portofoon naast het verschil in aanschafprijs geen extra kosten met zich mee, ten opzichte van een analoge portofoon voor een supermarkt.

Een ander voordeel aan een digitale portofoon voor supermarkten is dat het veel lastiger is om een gesprek af te luisteren. U moet er immers niet aan denken dat kwaadwillende klanten met de gesprekken via de portofoon mee kunnen luisteren. Het is sowieso handig om portofoon oortjes te gebruiken, zodat het geluid niet overal te horen is.

Advies voor portofoons in de supermarkt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een portofoon voor een supermarkt u kan bieden? Of wilt u informatie over de verschillen tussen een analoge en een digitale portofoon voor supermarkten? De medewerkers van Deltron Trading staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Wij beantwoorden uw vragen en kunnen u advies geven over de meest geschikte portofoon voor uw supermarkt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress