Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Vergunningsvrije portofoon

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Bij de meeste portofoons dient u een vergunning van het Agentschap Telecom aan te vragen, alvorens u deze portofoons in uw winkel of tijdens een evenement mag gebruiken. Naast de portofoon sets waarvoor u een vergunning aan dient te vragen, kunt u eveneens kiezen voor een vergunningsvrije portofoon. Deltron Trading is een ervaren aanbieden van vergunningsvrije portfoons in verschillende modellen. Het gebruik van een vergunningsvrije portofoon kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Denk alleen al aan de tijd die het u bespaart om een vergunning voor het gebruik van de portofoons aan te vragen! Daarbij mogen deze portofoons vrijwel overal gebruikt worden.

Werking van een portofoon zonder vergunningsplicht

De werking van een vergunningsvrije portofoon lijkt sterk op die van de meeste analoge en digitale portofoons uit ons brede assortiment. Met deze handheld portofoon sets is het mogelijk om onderling contact te leggen, zonder een basisstation gebruikt dient te worden. De afstand die met deze vergunningsvrije portofoons overbrugd kan worden is vaak enigszins beperkt. Vanaf 100 meter (enigszins afhankelijk van de omstandigheden) zal het signaal van een vergunningsvrije portofoon verminderen, waardoor de portofoons minder geschikt zijn voor grote gebouwen.

Bij een vergunningsvrije portofoon wordt vaak gewerkt met een “Push To Talk”-systeem, waarbij niet gelijktijdig gesproken en geluisterd kan worden door de gebruikers van deze portofoons. Dergelijke vergunningsvrije portofoons worden vaak gebruikt door beveiligers of in de bouw. Om communicatie makkelijker te maken, is het handig om oortjes te gebruiken. Dit is beter voor de verstaanbaarheid van jou en je gesprekspartner. Daarnaast kunnen derden niet meeluisteren door het speakergeluid van de portofoon.

Advies nodig over vergunningsvrije portofoons?

Wilt u meer weten over de werking van een vergunningsvrije portofoon, of bent u benieuwd naar de verschillen tussen vergunningsvrije portofoon en een normaal model? Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze portofoons. Daarbij kunnen wij u advies geven over het type portofoon wat in uw situatie het meest geschikt is. Wilt u de portofoons bijvoorbeeld gebruiken in een winkel, bij een groot evenement of op een werkplaats? Deltron Trading helpt u graag op weg!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress