Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress

Werken met een marifoon antenne?

  • Geplaatst op
  • Door Deltron
  • 0

Tegenwoordig is het voor al het waterverkeer in Nederland verplicht om een marifoon aan boord te hebben. Dit is een communicatiemiddel waarmee schepen met elkaar in contact kunnen komen. Er wordt afgesteld op een bepaalde frequentie, zodat schippers elkaar kunnen ontvangen. Ook in de pleziervaart zijn marifoons belangrijk. Bent u op zoek naar een goede marifoonantenne? Dan bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Wij hebben de beste antennes voor u geselecteerd waaronder AEP en Diamond Antenna.

Belangrijke communicatie

Een marifoon is in feite een zendontvanger die voor maritieme communicatie wordt gebruikt. Aan boord is het een belangrijk communicatiemiddel in bijvoorbeeld noodgevallen. De schipper kan dan contact maken met de kustwacht of andere schepen voor hulp. Het gebruik van een marifoon is ook voor plezierjachten erg handig, bij bijvoorbeeld het vinden van een aanlegplaats in de jachthaven.
Om zeker te zijn van een storingsvrij signaal, is het belangrijk om een goede marifoon antenne erbij te hebben. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Deltron Trading kunt u de marifoon antenne kiezen die het beste bij uw gebruik past. Voor pleziervaarten is misschien een minder sterke antenne nodig dan voor de beroepsvaart op zee. Door uw marifoon uit te rusten met de juiste antenne kunt u veilig varen en communiceren met andere schippers.

Commerciële antennes

Bij Deltron Trading vindt u een groot scala aan commerciële antennes. Wij zijn de expert op het gebied van antenne-installaties en radiocommunicatie. Heeft u vragen over welke marifoon antenne voor uw gebruik het meest geschikt is, dan helpen wij u daar graag bij. Naast importeur en groothandel zijn wij ook als gebruikers gepassioneerd in deze branche. Op die manier kunnen wij u voorzien van het beste advies en helpen bij de installatie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 0528 – 268816 of [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress