Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Beste coax kabel

Een veelgestelde vraag, zeker op het internet, is wat nu de beste coax kabel is. Het antwoord op die vraag is echter niet zomaar te geven. Wat de beste coax kabel is, hangt namelijk af van het gebruik en doeleinde. Wordt de kabel zakelijk gebruikt voor radiocommunicatie, marinetoepassingen of voor bijvoorbeeld televisie, radio en internet thuis? Omdat er veel toepassingsmogelijkheden van coax bestaan, zijn er ook veel verschillende kabels op de markt. Informeer daarom goed naar de specificaties en zorg ervoor dat u kiest voor een kabel die past bij de toepassing. In dit artikel leest u hierover meer.

Wat is de beste coax kabel voor het aansluiten van televisie?

Verreweg de meeste van de vragen op het internet naar de beste coax kabel, zijn bedoeld voor thuisgebruik. Coax kabels zijn bij de meeste mensen namelijk bekend om de televisieaansluiting. Er bestaat een verschil tussen grondkabels en binnenkabels. Zelf hoeft u alleen zorg te dragen voor de verbinding in uw huis: de aanbieder van televisie verzorgt namelijk het signaaltransport tot aan uw huis. Over grondkabels hoeft u dus niet na te denken, maar wat is nu de beste coax kabel voor in huis?

Het zakelijk gebruik is zo niet groter. Veel toepassingen voor hoogwaardige GSM ontvangst, radiocommunicatie (marine, C2000, portofoonnetwerken), navigatie, etc.

KOKA 799 of Coax 12?

Voor het aansluiten van televisie, wordt vaak gebruikt gemaakt van coax kabels. Populair hiervoor zijn de KOKA 799 en de Coax 12 kabel. Over het algemeen staat de KOKA 799 als beste coax kabel aangeschreven, omdat de demping en afscherming beter is dan bij de Coax 12. Er zijn echter nog andere kabels verkrijgbaar. Belangrijk is het om te kijken naar het merk en de specificaties. Hirschmann is bijvoorbeeld een merk dat over het algemeen zeer goed bekendstaat. Als het om kwaliteit gaat, dan is het verschil tussen merkkabels en zogenaamde ‘bouwmarktkabels’ aanzienlijk. Als u op zoek bent naar de beste coax kabel, kijk dan bij een erkende leverancier van kwaliteitsproducten. De specificaties van de KOKA 799 kabel kunnen daarbij dienen als goed vertrekpunt.

De beste coax kabel voor zakelijke toepassingen

Voor de verschillende zakelijke toepassingen zijn ook verschillende coax kabels verkrijgbaar. Een specialist als Deltron heeft een breed assortiment, waardoor er altijd de juiste kabel beschikbaar is voor elke toepassing. De beste coax kabel vindt u dus door op zoek te gaan bij bedrijven met expertise in en kennis over het productgebied! Wij zijn exclusieve verdeler voor de Benelux van SSB producten zoals Aircell, Aircom, Ecoflex en Heatex kabel. Ook de nieuwe Seatex kabel van SSB behoort tot het assortiment. Deze kabel heeft het DNV-GL keurmerk, speciaal voor offshore en marinetoepassingen. Daarnaast leveren wij de populaire ½" kabel van RFS-World maar ook de andere types. Dan hebben we nog onze eigen RH200 (ook wel H200 genoemd) welke veel toegepast wordt in GSM netwerken.

GSM, C2000, Navigatie

Onze kabel wordt toegepast in GSM netwerken om het bereik in gebouwen en tunnels te waarborgen. Ook in portofoon en mobilofoonnetwerken vind u onze kabels en antennes. De marine en offshore is een belangrijke pijler; navigatie en communicatiesytemen die onder zware omstandigheden moeten blijven werken. Kabels die blootgesteld worden aan (zout) water, wind, zon, warmte, koude, ze moeten het allemaal doorstaan.

 

 


Deltron Trading