Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax aansluiting

Een coax aansluiting die van goede kwaliteit is, zorgt voor een transport van hoogfrequente signalen zonder dat er sprake is van verlies of storing. Omdat de kwaliteit van het signaal goed is, wordt een coax aansluiting vaak gebruikt voor bijvoorbeeld televisie- en computernetwerken. Zowel de kwaliteit van de kabel als van de connector is van belang voor een goede coax aansluiting. In beide onderdelen van de verbinding kan immers verlies optreden. Door te kiezen voor Deltron, kiest u voor hoogwaardige coaxkabels en –connectoren.

Wat is een coax aansluiting?

Een coax aansluiting is een methode voor het transport van RF-signalen (radiofrequente signalen), die onder andere zorgen voor beeld en geluid op bijvoorbeeld televisie en computer. Een coaxkabel, oftewel een coaxiale kabel, is een kabel die twee geleiders bevat, een binnen- en buitengeleider. Doordat de elektrische en magnetische straling van beide geleiders elkaar opheffen, treedt er vrijwel geen verlies of verstoring van het signaal op. Het is om die reden dat een coax aansluiting favoriet is bij veel professionele gebruikers en consumenten. Een goede coax aansluiting bestaat uit een coaxkabel van hoogwaardige kwaliteit en precisieconnectoren. Alleen een kabel van topkwaliteit is niet voldoende, omdat er bij de connectoren een relatief grote kans op verlies of storing bestaat. Ook een coax connector van topkwaliteit is dus noodzakelijk voor een goede coax aansluiting.

Kies voor coax van Deltron

Een goede coax aansluiting is stralingsarm, waardoor er vrijwel geen verstoring van het signaal is. Een kabel en connectoren van goede kwaliteit garanderen dus onverstoord beeld en geluid. Deltron biedt een breed assortiment aan verschillende kabels en connectoren, waardoor er in elke situatie de juiste verbinding kan worden gemaakt. Zo zijn er coax Ecoflex, coax Aircell en coax Aircom producten beschikbaar. Alle producten van Deltron zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor gebruik door professionals en consumenten.


Deltron Trading