Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax connector

Voor een scherp beeld en geluid op uw televisie, heeft u een coaxverbinding nodig. Een dergelijke verbinding zorgt voor het transport van radiofrequente signalen naar de verschillende aansluitingen in uw woning of bedrijfs-/winkelpand. Om een coaxverbinding op te kunnen zetten heeft u een coaxkabel en coax connector nodig, die u vindt in het assortiment van Deltron Trading. Wij zijn een vertrouwd aanbieder van coaxkabel, -connectoren en –versterkers van gerenommeerde merken als Aircom, Aircell en Ecoflex. Het voornaamste voordeel aan een coaxverbinding is het minimale signaalverlies wat hierbij optreedt. Zo heeft u vrijwel nooit last van storingen in uw televisiesignaal of internetverbinding. 

Hoe werkt een coaxverbinding?

Een coaxverbinding staat in z’n volledigheid voor ‘coaxiale verbinding’, wat betekent dat de verbinding is gebaseerd op twee geleiders die dezelfde as gebruiken. Dit principe zorgt ervoor dat het elektrische en magnetische veld rondom een coaxkabel elkaar opheffen, waardoor de kans op storingen minimaal is. Hierin verschilt een coaxverbinding van conventionele verbindingen, die veel vaker te maken krijgen met storingen als gevolg van een signaalverlies. 

U kunt het televisie- en internetsignaal verder verbeteren door naast een coaxkabel en coax connector ook een coaxversterker te kopen. Met een coaxversterker kunt het u het signaal verder versterken, om de kans op signaalverlies nog kleiner te maken. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten coaxversterkers. 

Advies over een coax connector

Het is belangrijk dat u weet, dat niet iedere coax connector met iedere coaxkabel en coaxversterker te combineren is. Daarbij is niet iedere coax connector te gebruiken voor ieder doeleinde! Wilt u bijvoorbeeld een coaxverbinding in huis opzetten, of werkt u aan een coaxverbinding binnen een bedrijfspand? Onze medewerkers adviseren u graag geheel vrijblijvend over de verschillen tussen deze coax connectoren, coaxkabels en coaxversterkers. Zo weet u zeker, dat u de juiste keuze maakt! 


Deltron Trading