Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax connectoren

Een coax aansluiting zorgt voor een hoge kwaliteit transport van radiofrequente signalen. Deze zogenaamde RF-signalen worden gebruikt voor de ontvangst van kabeltelevisie, radio en voor communicatie tussen computernetwerken en bijvoorbeeld interactieve televisie. Iedereen wil natuurlijk genieten van optimale kwaliteit. Een goede verbinding bestaat uit een goede kabel, maar ook kwalitatief goede coax connectoren zijn essentieel om het signaal niet te verstoren. Deltron is als importeur en groothandel gespecialiseerd in coax connectoren en kabels.

Hoe werkt coax?

Een simpele verbinding bestaat uit een coax kabel en twee coax connectoren. Er wordt bij het transport van RF-signalen zoveel gebruik gemaakt van coax, omdat er door middel van deze techniek vrijwel geen verlies van signaal optreedt. Omdat de kabel twee geleiders bevat die gebruikmaken van dezelfde kern, houden de magnetische en elektrische velden van de geleiders elkaar als het ware in evenwicht. Een zuiver signaal is het resultaat, wat zorgt voor helder beeld op het scherm, goed geluid uit de boxen en een snelle verbinding, zoals bijvoorbeeld een LAN-verbinding. Belangrijk onderdeel van een verbinding, is de aansluiting op de apparatuur. Goede coax connectoren zijn essentieel, omdat er bij gebruik van ongeschikte of kwalitatief matige connectoren grote kans op signaalstoring bestaat. De connectoren van Deltron garanderen topkwaliteit en zijn geschikt voor zowel professioneel als amateurgebruik.

Deltron: uw specialist

Goede coax connectoren zorgen dus voor een goede aansluiting van de kabel op de apparatuur. Een coax aansluiting die goed is ingericht, is stralingsarm. Dat wil zeggen dat er vrijwel geen storing in het signaal optreedt. Deltron is gespecialiseerd in het importeren van verschillende coax connectoren en kan bogen op een jarenlange ervaring in de branche. Het assortiment aan connectoren is zeer ruim. Logisch, want verschillende verbindingen hebben immers ook verschillende connectoren nodig. Wat uw vraag ook is: Delton heeft het coax-antwoord dat u zoekt!


Deltron Trading