Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax kabel

Een coax kabel wordt veelvuldig gebruikt voor het transport van RF-signalen. In andere woorden: veel signalen voor televisie, computernetwerken en radio worden via coax getransporteerd. Het grote voordeel van een coax kabel, is dat de hoogfrequente signalen eigenlijk zonder verlies of storing worden overgebracht. Dat resulteert in beeld en geluid van topkwaliteit, wat voor veel mensen – zowel professionals als thuisgebruikers – doorslaggevend is. Deltron is uw betrouwbare importeur en groothandel op het gebied van, onder andere, coax verbindingen. Zowel kabels en connectoren behoren tot het ruime assortiment.

Wat is coax eigenlijk?

Coax staat voor ‘coaxiale verbinding’. Een coax kabel bevat twee geleiders, een binnen- en buitengeleider, die gebruikmaken van dezelfde kern of as. Daarvan is ook de term coaxiaal afkomstig. Het voordeel van deze technologie is dat de (elektrische en magnetische) velden van beide geleiders elkaar opheffen, waardoor er vrijwel geen verstoring van het signaal optreedt als gevolg van naar binnen of buiten lekken. Deze methode zorgt voor een hoogwaardig transport van het RF-signaal. Voor veel gebruikers is dat reden om te kiezen voor een coax kabel. Het is wel van belang om ook aandacht te schenken aan de kwaliteit van de connector. Deze moet ten eerste passen bij het type coax kabel en ten tweede het signaal zonder verlies over kunnen brengen. Een hoogwaardige coax verbinding bestaat dus uit zowel een coax kabel als een coax connector van topkwaliteit.

Coax kabel kopen? Deltron!

Deltron is een specialist op het gebied van coax aansluitingen. Een coax kabel van hoogwaardige kwaliteit en bijbehorende connector, kunt u dan ook bij deze importeur/groothandel verkrijgen. Een coax kabel van Deltron is er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw gebruik kiest u voor een coax kabel Ecoflex, Aircell of Aircom. Deltron kan u informeren en adviseren over deze verschillende mogelijkheden. Zowel voor professionals als voor amateurgebruikers is Deltron een geschikte partner.


Deltron Trading