Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax kabel Gamma

Voor het transporteren van radiofrequente signalen (RF-signalen), die zorgen voor beeld en geluid op televisie, computer en radio, maar ook voor internetsignalen, wordt veelvuldig een coax verbinding gebruikt. Zo’n verbinding bestaat uit een hoogwaardige coax kabel en bijbehorende precisieconnector. Een goede coax verbinding zorgt voor minimaal of zelfs helemaal geen verlies van signaal. Het resultaat is dat de verbinding optimaal is: scherp en snel beeld, geluid en internet. Deltron is de specialist op het gebied van coax. Een uitgebreid coax kabel gamma vindt u dan ook bij Deltron!

Coax?

Een coax verbinding is coaxiale verbinding: op basis van twee geleiders met dezelfde kern. De reden dat er zoveel voor coax wordt gekozen, is omdat het verlies en de verstoring van het signaal minimaal is. Een hoogwaardig transport van deze signalen leidt tot scherp beeld, helder geluid en snel internet: voordelen die tellen, zowel in het professionele als thuisdomein. Een goede coax verbinding aanleggen, behoeft echter de nodige aandacht en kennis. Het coax kabel gamma van Deltron is uitgebreid en van topkwaliteit, zodat er voor elke situatie een geschikte oplossing is.

Het coaxkabel gamma van Deltron

Behoorlijk wat mensen weten dat coax wordt gebruikt voor het transporteren van radiofrequente signalen, die zorgen voor beeld, geluid en internet. Wat veel minder mensen weten, is dat er veel verschillen bestaan tussen coax verbindingen. Niet elke coax kabel is hetzelfde en niet elke connector is geschikt voor elke kabel. Deltron biedt een uitgebreid coax kabel gamma aan:

Bovenstaande is het coax kabel gamma van Deltron in een notendop, maar er zijn nog meer nadere specificaties en opties. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!


Deltron Trading