Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax kabel kopen

Bent u een thuisgebruiker en wilt u een coax kabel kopen? Grote kans dat u uiteindelijk een kabel van Deltron in handen heeft. De coax kabels van Deltron zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Waarom zou u een coax kabel kopen? Dit is misschien een vraag die u heeft. Het antwoord is simpel: via coax worden radiofrequente (RF) signalen getransporteerd, en wel op zo’n manier dat er vrijwel geen verlies of storing optreedt. Dat heeft als gevolg dat het beeld en geluid op uw televisie, computerscherm of radio, zuiver en scherp is. Een coax kabel kopen of als bedrijf een voorraad van deze producten aanleggen? Deltron is uw partner!

Een coax kabel kopen: waar moet ik op letten?

Ten eerste op het gebruik ervan. Niet elke coax kabel is namelijk hetzelfde. Een coax kabel kopen doet u met een bepaald gebruiksdoel. Voor radiocommunicatie is een andere kabel benodigd dan voor het transport van andere signalen. Deltron biedt onder andere coax Aircell, Aircom en Ecoflex kabels. Wilt u meer informatie over de verschillen en toepassingen van deze kabels, neem dan gerust contact met ons op.

Een andere belangrijke vraag, is waarom er voor coax gekozen moet worden. Een coax verbinding bestaat uit twee geleiders die gebruikmaken van dezelfde kern. Vandaar ook de term coax: coaxiaal. De binnengeleider, de kern, wordt omhuld door isolatiemateriaal. Daaromheen bevinden zich, van binnen naar buiten, de buitengeleider en de mantel van de kabel. Deze twee geleiders zorgen allebei voor elektrische en magnetische straling, die in principe kan leiden tot lekken van signaal. Een storing treedt echter niet op, omdat de stralingen van beide geleiders elkaar opheffen. Om deze reden biedt een verbinding door midden van een coax kabel hoogwaardige kwaliteit beeld en geluid.

Een coax kabel kopen doet u bij Deltron!

Op het gebied van coax verbindingen is Deltron een grote naam, en niet voor niets. De producten zijn van topkwaliteit en voor elke situatie is er een (coax)oplossing op maat beschikbaar. Een coax kabel kopen, dat doet u dus bij Deltron, importeur en groothandel in de branche.


Deltron Trading