Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax versterker

Een reguliere coax verbinding bestaat uit een coax kabel en bijbehorende connector. Als de kabel van hoogwaardige kwaliteit is en de connector is geschikt voor het type kabel, dan is het verlies bij een coax verbinding vaak minimaal. Dat resulteert in beeld, geluid en internet van goede kwaliteit. Er is echter nog een andere manier om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren: een coax versterker aanschaffen en installeren. Deltron is de specialist op het gebied van coax, dus zowel voor een coax kabel, coax connector als een coax versterker bij bij ons aan het juiste adres.

Coax en coax versterker

Een veel gestelde vraag is wat coax nu eigenlijk is. Een coax kabel bestaat uit twee concentrische geleiders, die gebruikmaken van dezelfde as. De kern is de binnengeleider, die wordt omhuld door isolatiemateriaal, de buitengeleider en een kabelmantel. Hoewel er verschillende soorten coax kabels bestaan, is het principe altijd hetzelfde. Dit zorgt voor een minimaal verlies van signaal, wat resulteert in verbindingen van uitstekende kwaliteit.

Toch kan het zo zijn dat er minimaal verlies optreedt. Om het binnenkomende signaal om te zetten in zo scherp mogelijk beeld en zo helder mogelijk geluid, kan er gekozen worden voor een coax versterker. Door middel van een coax versterker wordt het televisie- en antennesignaal versterkt, wat resulteert in een verbeterde kwaliteit beeld en geluid. Zowel voor professioneel als voor thuisgebruik is een coax versterker van Deltron geschikt.

Een goede coax versterker kopen

Als er wordt gekozen voor de aanschaf van een coax versterker, dan is het belangrijk om voor het juiste product te kiezen. Kwaliteit staat daarbij voorop, want een coax versterker van mindere kwaliteit zorgt voor ruis – die ook nog eens wordt versterkt. De versterkers van Deltron zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen dus voor haarscherp beeld. Belangrijke eigenschappen van een coax versterker zijn:

Het wel of niet retourgeschikt zijn. Retourgeschiktheid is noodzakelijk voor zaken als interactieve televisie, pay-per-view en kabelinternet: in geval van tweerichtingsverkeerd dus.


Deltron Trading