Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coaxkabel 

Maakt u momenteel al gebruik van een coaxverbinding voor het transporteren van radiofrequente signalen in huis of binnen uw bedrijfs-/winkelpand? Met een coaxverbinding kunt u het signaalverlies minimaliseren, voor een scherp beeld, geluid en een goede internetverbinding. Niet voor niets, is de vraag naar coaxkabels de afgelopen jaren flink gegroeid! Naast een coaxkabel dient u een zogenaamde coax connector aan te schaffen, om de coaxverbinding op te kunnen zetten. Deltron Trading is een specialist in het aanbieden van coaxkabels, -connectoren en –versterkers. Zo zorgen we samen voor een optimaal signaal! 

Hoe werkt een coaxkabel? 

Een coaxkabel staat eigenlijk voor ‘coaxiale kabel’, wat betekent dat de kabel twee geleiders bevat die van eenzelfde as gebruik maken. Dit principe noemt men ‘coaxiaal’ en zorgt voor het minimaliseren van de kans op storingen in uw signaal. Die kans wordt geminimaliseerd door het feit dat de elektrische en magnetische velden rond de coaxkabels elkaar opheffen. Op deze manier zorgt een coaxkabel, in combinatie met een coaxconnector, voor een zuiver radiosignaal en een helder beeld op uw kabeltelevisie.

Over het algemeen geldt dat des te hoger de kwaliteit van de coaxkabel is, des te beter ook het signaal zal zijn. Let wel, de kwaliteit van de coaxconnector dient overeen te komen met de kwaliteit van de coaxkabel. Mocht de coaxconnector veel minder goed zijn, dan kunt u alsnog met storingen te maken krijgen. Om het signaal verder te optimaliseren kunt u gebruik maken van een coaxversterker. 

Een coaxkabel kopen

Wilt u zelf een coaxverbinding opzetten? Deltron Trading is uw partner voor het kopen van een coaxkabel, een coaxconnector en eventueel een coaxversterker. Zo zorgen we samen voor een optimaal signaal in uw woning of bedrijfs-/winkelpand. In ons assortiment vindt u producten van gerenommeerde merken als Aircom, Aircell en Ecoflex. Onze professionals vertellen u graag meer over de verschillen tussen coaxkabels. Niet iedere coaxkabel is namelijk geschikt voor ieder doeleinde. 


Deltron Trading