Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Dunne coax kabel

Coax kabels worden gebruikt voor het succesvol transporteren van radiofrequente signalen, die zorgen voor beeld en geluid op televisie en radio. Ook voor computernetwerken wordt een coax verbinding veelvuldig gebruikt. Voor de verschillende toepassingen zijn er ook verschillende kabels verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een dunne coax kabel voor radiocommunicatie, dan is wellicht de coax kabel Aircell 5 van Deltron een geschikt product.

De basiswerking van een coax kabel

Om de voordelen van een dunne coax kabel goed te kunnen uitleggen, is het belangrijk om allereerst de werking van een standaard coax kabel duidelijk voor ogen te krijgen. Alle coax kabels werken immers op basis van hetzelfde principe. Van buiten naar binnen bestaat een coax kabel uit een buitenmantel (van kunststof), een buitengeleider van koper, isolatiemateriaal en een koperen binnengeleider.

Zoals u leest, bevat een coax kabel dus maar liefst twee stroomgeleiders. Dit zorgt ervoor dat het transport van het radiofrequente signaal zonder of slechts met minimaal verlies verloopt. Beide geleiders in de kabel maken immers gebruik van dezelfde kern, wat ervoor zorgt dat er geen verlies of verstoring is door naar binnen of buiten lekken.

Waarom een dunne coax kabel?

Veel mensen of bedrijven kiezen uit praktisch oogpunt voor een zo dun mogelijke coax kabel. Des te dunner de kabel is, des te minder ruimte deze immers in beslag neemt. Dikke kabels zijn daarbij niet bepaald een toegevoegde waarde voor het oog. Een dunne coax kabel is gemakkelijk weg te werken en kan eveneens uitstekende kwaliteit bieden.

Aircell 5

Een voorbeeld van een kwalitatief hoogwaardige dunne coax kabel, is de Aircell 5 van Deltron. Dit is een dunne en zeer flexibele coax kabel, die onder andere geschikt is voor draadloze LAN-verbindingen, maar ook voor andere radiofrequente communicatietoepassingen.

De voordelen van de Aircell 5 op een rijtje:


Deltron Trading