Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een coax aansluiting 

Een coax aansluiting helpt u bij het opzetten van een coaxverbinding voor het transporteren van radiofrequente signalen naar aansluitpunten in woningen of bedrijfs-/winkelpanden. Naast een coax aansluiting heeft u een coaxkabel nodig voor het opzetten van een dergelijke verbinding, die u eveneens vindt in het assortiment van Deltron Trading. Radiofrequente signalen zorgen ervoor dat u een scherp beeld, geluid en een internetverbinding heeft in huis. Niet voor niets kiest men vaak voor een coaxverbinding! Met een coaxverbinding is het namelijk mogelijk om het signaalverlies te minimaliseren. Voor een optimaal signaal is een goede coaxkabel niet voldoende, ook de coax aansluiting dient van een hoogwaardige kwaliteit te zijn! 

Optimaal signaal met een coax aansluiting 

Wat maakt een coaxverbinding zo aantrekkelijk? De voornaamste reden hiervoor is het feit dat een signaalverlies geminimaliseerd wordt. Een coaxkabel bestaat namelijk uit twee geleiders, die gebruik maken van dezelfde kern in de coaxkabel. Dit resulteert in een opheffing van het magnetische en elektrische veld rond deze coaxkabels, waardoor verstoringen voorkomen kunnen worden. Om het signaal zo goed mogelijk te houden, is de aansluiting van de coaxkabel met uw apparatuur essentieel. Een kwalitatief hoogwaardige coaxkabel met een veel mindere coax aansluiting levert vaak ruis op. Iets wat u wilt voorkomen! Kies daarom voor een goede coax aansluiting, waar onze professionals u graag meer over vertellen! 

Een coax aansluiting kopen

Qua principe lijken coax aansluitingen sterk op elkaar, toch zijn er enkele verschillen op te merken. Niet iedere coax aansluiting is bijvoorbeeld geschikt voor ieder doeleinde, evenals dat een coax aansluiting niet aan iedere coaxkabel valt te koppelen. Let hier bij de aanschaf van een coax aansluiting goed op, als u bijvoorbeeld al een coaxkabel gekocht heeft. Onze professionals vertellen u graag meer over de verschillen tussen coax aansluitingen, coaxkabels of coax versterkers. Met een coax versterker kunt u het signaal van uw televisie, radio of internet verder verbeteren. 


Deltron Trading