Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een coax grondkabel

Om in woningen of bedrijfs-/winkelpanden gebruik te kunnen maken van internet, televisie te kunnen kijken, radio te kunnen luisteren of radiocommunicatie, maakt men gebruik van een zogenaamde coaxverbinding. Deze coaxverbinding bestaat uit twee elementen: een coax grondkabel en een coaxconnector. De radiofrequente signalen worden via deze coax grondkabels naar de verschillende aansluitpunten binnen gebouwen getransporteerd. Des te beter de kwaliteit van een coax grondkabel is, des te kleiner zal ook het signaalverlies zijn. Dit resulteert in een zeer scherp beeld, geluid en internetsignaal. Deltron Trading is uw partner voor het opzetten van een coaxverbinding. 

Werking van een coax grondkabel

Een coax grondkabel staat voor ‘coaxiale grondkabel’, wat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van twee verbindingen in één omhulsul. De coaxkabel bestaat uit twee geleiders, de binnen- en buitengeleider, die gebruik maken van dezelfde as. Doordat de assen van deze geleiders samenvallen, kan het signaalverlies geminimaliseerd worden. Een bijkomend voordeel aan een coax grondkabel is het feit, dat de kabel waterresistent is en geen hinder ondervindt van andere invloeden van buitenaf. 

Een coax grondkapel kopen

Er bestaan verschillende soorten coax grondkabels, wat het niet altijd even makkelijk maakt om het juiste type coaxkabel te vinden. Daarbij past niet iedere coax connector bij iedere coax grondkabel. Hoewel de coax grondkabels qua werking gebaseerd zijn op hetzelfde principe, is niet iedere kabel geschikt voor ieder doeleinde. In het assortiment van Deltron Trading vindt u coax grondkabels van gerenommeerde merken als Aicell, Aircom en Ecoflex. Het is van verschillende factoren afhankelijk, welk type kabel het beste aansluit bij uw situatie. 

Deltron is de specialist bij uitstek op het gebied van coax grondkabels, coax connectoren en coax versterkers. Ons team van professionals vertelt u graag meer over de verschillende soorten kabels, connectoren en versterkers! Zo kunnen we samen met u zoeken naar de oplossing voor een optimaal signaal. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? 


Deltron Trading