Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een coaxkabel gamma

Om radiofrequente signalen te kunnen transporteren, wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een coaxverbinding. Deze signalen zijn noodzakelijk voor het ontvangen van beeld en geluid op uw televisie, computer en radio. Ook internetsignalen lopen doorgaans via een coaxverbinding. Een dergelijke verbinding wordt opgezet door de combinatie van een coaxkabel gamma en een coax stekker. Des te beter de kwaliteit van uw coaxkabel gamma en coax stekker is, des te kleiner is het verlies van uw signaal. Zo wordt de verbinding optimaal en is uw beeld, geluid en internet snel! 

Wat is een coaxverbinding?

Onder een coaxverbinding met een coaxkabel gamma en coax stekker verstaan we een coaxiale verbinding, die gebaseerd is op twee geleiders met dezelfde kern. Men kiest voor een coaxverbinding, omdat het verlies en de verstoring van het signaal met een dergelijke verbinding minimaal is. Dit geldt zowel voor het thuisdomein, als ook op zakelijke locaties als winkel- en bedrijfspanden. Deltron Trading helpt u graag bij het opzetten van een coaxverbinding, door gebruik te maken van een coaxkabel gamma en coax stekker. Wij bieden producten van een hoogwaardige kwaliteit, zodat de verbinding optimaal is. 

Verschillende soorten coaxkabels gamma

Wist u al dat er verschillende soorten coaxkabels gamma zijn? Wij helpen u er graag bij! Zo is niet elke coaxkabel hetzelfde en is ook niet elke coaxconnector te gebruiken in combinatie met iedere kabel. Het is belangrijk dat u hier vooraf van op de hoogte bent, om te voorkomen dat het opzetten van een coaxverbinding niet mogelijk blijkt te zijn. Bij Deltron Trading gebruiken we drie soorten coaxkabels gamma: 

Meer weten over coaxkabels gamma? Onze medewerkers helpen u graag verder! 


Deltron Trading