Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

RF accessoires

Heeft u al eens gehoord van een zogenaamde RF-verbinding? RF staat voor radiofrequent, waaronder we onder meer het radio- en televisiesignaal in uw woning verstaan. Met een RF-verbinding is het mogelijk om de storingen in het signaal van uw radio en televisie zo goed mogelijk te minimaliseren. Dit kunt u doen door gebruik te maken van een RF-coaxkabel, RF-connectoren en verschillende RF-accessoires.

In het assortiment van Deltron Trading vindt u deze producten, zodat u direct aan de slag kunt met het verbeteren van uw radio- en televisiesignaal. Mocht u twijfelen tussen bepaalde RF-accessoires, -connectoren of –coaxkabels, dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Hoe werken een RF-verbinding en welke RF-accessoires zijn nodig?

Bij een RF-verbinding wordt het lekken van hoogfrequentiesignalen vanuit een coaxkabel of het naar binnen dringen van deze signalen in een coaxkabel zo goed mogelijk voorkomen. Het feit dat er rond RF-coaxkabels nauwelijks sprake is van straling draagt hier nadrukkelijk aan bij, waarmee storingen in het signaal voorkomen kunnen worden. Goedkopere oplossingen gaan het lekken of naar binnen dringen van hoogfrequentiesignalen nauwelijks tegen, waardoor u in dit geval wel te maken krijgt met storingen in het signaal.

Om een RF-verbinding in uw woning op te kunnen zetten heeft u verschillende RF-accessoires nodig. Denk aan RF-coaxkabels, een RF-connector en RF-accessoires om de verbinding tussen de coaxkabels en connector te kunnen maken. Let bij de aanschaf van RF-accessoires en –connectoren goed op de maat, niet iedere accessoire is bijvoorbeeld te combineren met iedere RF-coaxkabel. Vraag een van onze medewerkers om meer informatie, als u twijfelt over de geschiktheid van producten.

Deltron Trading: gespecialiseerd aanbieder van RF-accessoires

Deltron Trading is een vertrouwd en gespecialiseerd aanbieder van RF-accessoires, RF-coaxkabels en RF-connectoren. Zo is het met onze producten mogelijk om een goed functionerende RF-verbinding op te zetten, waarmee u voortaan altijd een storingvrij radio- en televisiesignaal in uw woning kunt ontvangen. 


Deltron Trading