Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

RF coaxkabel

Voor het ontvangst van een televisie- en radiosignaal in huis, heeft men een RF coaxkabel nodig. Deze kabel stuurt een RF-signaal naar uw televisie, radio en hieraan gerelateerde apparaten in uw woning. Let wel, een RF coaxkabel is alleen noodzakelijk voor het ontvangst van kabeltelevisie. In sommige gevallen wordt de RF coaxkabel rechtstreeks in de televisie of radio geïmplementeerd, terwijl de kabel in andere gevallen via een recorder of decoder loopt. Deze kastjes kunnen vervolgens via bijvoorbeeld een HDMI-kabel aan de televisie gekoppeld worden.

Deltron Trading is de specialistische aanbieder van verschillende soorten RF coaxkabels. Door de hoge kwaliteit van onze producten zijn de RF coaxkabels stralingsarm. Dit betekent dat de hoogfrequentiesignalen nauwelijks naar buiten kunnen lekken. Andersom kunnen er ook geen hoogfrequentiesignalen van buiten naar binnen dringen, wat de kwaliteit van het televisie- en radiosignaal logischerwijs bevordert.

Wat is een RF coaxkabel?

Een RF coaxkabel staat eigenlijk voor coaxiale kabel, wat betekent dat het om een kabel gaat waarvan de twee geleiders concentrisch zijn. Dit houdt in dat beide geleiders werken met eenzelfde as. Hiermee worden de elektrische en magnetische velden van de binnen- en buitengeleider van een kabel opgeheven, wat de kans op storingen in het signaal van uw televisie en radio sterk verminderen. Er is immers niks vervelender dan een wegvallend televisie- of radiosignaal als u naar uw favoriete programma kijkt of luistert.

Verschillende soorten RF coaxkabels

In het assortiment van Deltron Trading vindt u een breed scala aan RF coaxkabels, die sterk van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een verschil in formaat, een verschil in kwaliteit, enzovoorts. Toch voldoen alle RF coaxkabels aan de vereisten om een storingvrij signaal te kunnen leveren tijdens het kijken van televisieprogramma’s of het luisteren naar radiozenders. Twijfelt u tussen verschillende RF coaxkabels? Informeer bij onze medewerkers naar de verschillen!


Deltron Trading