Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Antennes

Er zijn steeds meer toepassingen die gebruikmaken van meldingen via gsm antennes. Het is dan ook logisch dat de vraag naar deze antennes steeds verder toeneemt, zowel in het professionele domein als voor thuisgebruik. Deltron biedt een ruim assortiment van GSM antennes, waaronder het merk Rafansys. Daarnaast is Deltron importeur van het bekende merk Diamond voor de professionele- en amateurmarkt. De antennes van Diamond zijn van hoogwaardige kwaliteit, en dat is een vereiste. Maar ook de coaxkabel en de connectoren zijn minstens zo belangrijk.  Bij een antenne-installatie draait het om één ding: het ontvangst van het signaal dient van topkwaliteit te zijn! Deltron weet dat maar al te goed. Als importeur en groothandel is Deltron Trading BV daarom de partner waarnaar u op zoek bent.

Waarvoor worden gsm antennes gebruikt?

Er zijn zeer veel toepassingen van gsm antennes. Tegenwoordig worden ze dan ook in veel ruimtes gebruikt. Alarmmeldingen via gsm zijn gemeengoed geworden. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met een inbraakalarm. Maar ook andere toepassingen en metingen maken gebruik van melding via gsm antennes, zoals het meten van hoog of juist laag water, het wegvallen van luchtdruk of het te ver oplopen van de druk, het meten van temperatuur en luchtvochtigheid, het op afstand aansturen van relais of andere apparatuur, in geval van het wegvallen van (batterij)spanning, of voor gebruik van telemetrie.

Veel meetapparatuur wordt geplaatst in openbare ruimtes, wat leidt tot schadegevoeligheid als gevolg van vandalisme. Er zijn daarom gsm antennes beschikbaar die zogenaamd ‘hunterproof’ zijn: deze zijn sabotagewerend en zijn dan ook geschikt voor plaatsing in ruimtes waar vandalisme voorkomt.

Techniek

GSM staat voor Global System for Mobile Communications en is wereldwijd nog steeds de meest gebruikte technologie in mobiele communicatie. GSM maakt gebruik van 900 MHz en 1800 MHz frequenties.

GPRS staat voor General Packet Radio Service. Het bestaande GSM netwerk wordt softwarematig aangepast waardoor er sneller data verzonden kan worden. De informatie wordt in pakketjes verstuur i.p.v. in één keer en is daardoor sneller en efficiënter. Internet werkt via dezelfde methode en daardoor is PGRS uitermate geschikt voor internet op IP-netwerken.

UMTS staat voor Universal Mobile Telecommunications System, ook bekend als de derde generatie mobiele communicatie (3G) en is de opvolger van GSM. UMTS kan groter hoeveelheden data verwerken door een hogere capaciteit.  Hierdoor is het geschikt voor breedband internet en datacommunicatie.

Softwarematig kan het UMTS-netwerk opgewaardeerd worden naar HSDPA (3.5G). Door deze software wordt de UMTS efficiënter gemaakt en kunnen meerder gebruikers van een grotere bandbreedte gebruik maken. Door HSDPA wordt het mogelijk om dezelfde snelheid te halen met je mobiel als een kabelverbinding. UMTS zit op de 2100 MHz band.

Antennes bestellen bij Deltron

Deltron heeft zich gespecialiseerd in het importeren van antennes, en dan met name antennes van het merk Diamond. Dit merk is toonaangevend binnen de branche, en er is dan ook veel vraag naar. Bent u op zoek naar antenneapparatuur en wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met Deltron en bestel de antennes die u nodig heeft!


Deltron Trading