Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Communicatieapparatuur van Winradio

Wellicht heeft u al eens van de naam Winradio gehoord. Winradio is een Australische fabrikant van radiocommunicatieapparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en heeft al vele successen geboekt. Het bedrijf maakt onder andere software, antennes, accessoires en radio-ontvangers. Het eerste succes dat dit Australische bedrijf heeft behaald, was het ontwerpen van een ISA-bus kaart. Deze kaart is een communicatie-ontvanger die het mogelijk maakte communicatie op een computer te ontvangen. Dit product was ideaal inzetbaar voor overheidsinstanties. Tegenwoordig kunnen de producten van Winradio ook uitstekend worden gebruikt door particulieren. De Winradio producten zijn geschikt voor onder andere Macintosh, Linux en Windows. Bij Deltron Trading vindt u diverse producten van Winradio, waaronder SDR-ontvangers en andere communicatieapparatuur. 

De diversiteit van Winradio

Naast het succes van de ISA-bus kaart is Winradio ook succesvol in het produceren van andere producten en diensten. Zo is Winradio namelijk de officiële distributeur van DRM, een succesvol softwarebedrijf. Naast het leveren van producten voor bijvoorbeeld overheidsinstanties, levert Winradio ook producten aan andere branches. Denk bijvoorbeeld aan radioastronomie, telemetry en sound engineering. Zo worden de producten van Winradio ook gebruikt voor de tours van onder andere Neil Diamond. Voor deze tour heeft Winradio spectrum analysers geleverder die draadloze microfoons en instrumenten in beeld brengt.

Professionele apparatuur

Naast de ontvangers en analysers levert WINRADIO ook Direction Finding Systems. Het vergt veel tijd en kennis om een goed Direction Finding Systeem te ontwikkelen maar WINRADIO heeft de DF technologie door de jaren heen steeds verbeterd.

Winradio is verkrijgbaar in Nederland

Winradio is van origine een Australisch bedrijf. Wij Nederlanders wonen ver van Australië af, wat ervoor zorgt dat wij niet altijd in de mogelijkheid zijn om Australische producten hier aan te schaffen. Deltron Trading is een Nederlandse importeur van telecommunicatieapparatuur en heeft Winradio naar Nederland gehaald. Nu kunt u de producten van Winradio gewoon vinden in de groothandel van Deltron Trading.

Zou u graag een product van Winradio kopen en heeft u hier advies bij nodig? U kunt het uitgebreide aanbod Winradio producten bekijken op onze website of direct contact opnemen met één van onze medewerkers voor passend advies!


Deltron Trading