Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie

Voor de communicatie tussen verschillende partijen binnen een bedrijf zijn digitale portofoons ideaal. Deltron Trading is een erkend aanbieder van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring in het aanbieden van deze digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de voordelen van de verschillende portofoons in ons assortiment. Zo vindt u gegarandeerd de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie die het beste aansluiten bij de situatie waarin u deze wilt kunnen gebruiken.

Voordelen van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie

Voorheen maakten veel bedrijven en organisaties gebruik van analoge portofoons voor de bedrijfscommunicatie. Met de komst van de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie is er echter veel veranderd! Deze digitale portofoons hebben niet alleen een fraaie display, ook is het mogelijk om twee gespreksgroepen te gebruiken per frequentie. Hierbij volstaat één vergunning van het Agentschap Telecom, waardoor u er financieel niet op achteruit gaat bij het gebruik van meerdere gespreksgroepen. De mogelijkheden van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie zijn dus groter dan die van analoge portofoons.

Een bijkomend voordeel aan digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie is dat het voor kwaadwillende personen lastiger is om een digitale portofoon af te luisteren, dan een analoge variant. Deze digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie zijn ideaal voor de communicatie tussen beveiligers binnen een bedrijfspand, tussen de beveiligers en de receptie, enzovoorts. Ook in noodsituaties kunnen deze digitale portofoons de uitkomst bieden.

Meer weten over digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie?

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie in ons assortiment? Of wilt u meer weten over de toepassing van digitale portofoons binnen bedrijven en organisaties? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om antwoord te kunnen geven op uw vragen. Door de expertise die Deltron Trading heeft in het aanbieden van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie kunnen we u een goed beeld van de mogelijkheden geven.


Deltron Trading