Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een Motorola portofoon kopen

Een portofoon is al een jarenoud communicatiemiddel, maar wordt nog steeds veel gebruikt in diverse sectoren. Vooral in de beveiliging en hulpverlening, zoals politie, brandweer en openbaar vervoer, zijn portofoons onmisbaar. Ze zijn namelijk hét communicatiemiddel bij uitstek om met collega’s en andere hulpverleners te communiceren in noodsituaties. Inmiddels zijn de meeste analoge portofoons ingeruild voor een digitale variant. Bij Deltron Trading vindt u de nieuwste digitale portofoons, uitgerust met diverse technische specificaties. De meest geavanceerde digitale portofoons zijn van het merk Motorola. Een Motorola portofoon biedt voor iedere sector een passende oplossing.

Waarom een Motorola portofoon?

In vergelijking met analoge portofoons, is een digitale Motorola portofoon veiliger, omdat deze slechter afgeluisterd kan worden en een betere spraakkwaliteit heeft. Daarnaast heeft een Motorola portofoon meer bereik. Met een digitale portofoon van Motorola is het zelfs mogelijk om meerdere repeaters, ofwel versterkers, te gebruiken. U kunt meerdere repeaters met elkaar verbinden, waardoor het mogelijk is om op grote afstand met elkaar te communiceren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld verschillende vestigingen gemakkelijk en snel met elkaar communiceren. Bovendien kunt u uw werknemers met een digitale Motorola portofoon veiliger op pad sturen, door de ingebouwde GPS en man-down beveiliging.

Portofoons van Deltron Trading

Deltron Trading is dé communicatiespecialist op het gebied van portofoons. Als importeur en groothandel op het gebied van onder andere bedrijfscommunicatie, kunt u rekenen op betrouwbare kwaliteit, uitstekende service en een snelle levering. Naast portofoons, kunt u ook bij ons terecht voor andere communicatiemiddelen. Denk aan mobilofoons, blue tooth headsets en earphones. Met een Motorola portofoon van Deltron Trading bent u verzekerd van een goede en veilige communicatie tussen uw werknemers. Bent u benieuwd wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze professionals. Goede communicatie tussen personeel is immers de sleutel tot succes.  


Deltron Trading