Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Effectievere radiocommunicatie binnen uw bedrijf

Steeds meer bedrijven stappen tegenwoordig over op digitale radiocommunicatie. Waar voorheen de analoge radio veelal werd gebruikt, gebruiken veel bedrijven tegenwoordig de van zekerheid voorziene digitale radiocommunicatie. Met behulp van digitale radiocommunicatie kunt u niet alleen met anderen communiceren, ook is het mogelijk om korte berichten te versturen of om de GPS positie vast te stellen. Daarnaast is de digitale versie ook beter dan de analoge radiocommunicatie, omdat noodoproepen en prioriteitsoproepen met zekerheid kunnen worden gemaakt.

Het gebruik van de coax kabel en de Noise Eliminating Module

Radiocommunicatie werkt niet uit zichzelf. Vaak wordt een radiocommunicatiesysteem voorzien van een coax kabel. Wat een coax kabel in dit geval doet? De coax kabel zorgt ervoor dat er een goed signaal is en dat er geen verstoringen optreden. Deze kabel bestaat uit twee geleiders, die te vinden zijn aan de binnenkant van de kabel. Deze geleiders, die bestaan uit magnetische en elektrische velden, voorkomen een storend signaal in de radiocommunicatie.

Ondanks het gebruik van coax kabels, is er alsnog wel eens ruis te vinden in radiocommunicatie. Deze ruis kan echter zo worden verholpen met behulp van de Noise Eliminating Module. Dit is een klein kastje die de ruis verhelpt, en ook mogelijke vervormingen van het geluid voorkomt.

Neem contact op met Deltron Trading B.V.

Wanneer u de radiocommunicatie binnen uw bedrijf wilt optimaliseren, kunt u contact opnemen met Deltron Trading. Ons bedrijf heeft een groot aanbod aan communicatieapparatuur, waaronder ook apparatuur voor de radiocommunicatie. Niet alleen beschikken wij over een groothandel, we importeren tevens de beste producten van over de hele wereld. Wanneer u vragen heeft over de optimalisatie van uw radiocommunicatie, kunt u ons bereiken via het contactformulier op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0528-268816.


Deltron Trading