Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoon kopen: waar let u op?

Bent u werkzaam als politieagent, verkeersregelaar, conducteur, beveiliger of werkt u in de bouw? Dan is de kans groot dat u bijna dagelijks gebruikmaakt van een portofoon. Een portofoon, een draagbaar communicatiemiddel waarbij wordt gecommuniceerd tussen meerdere personen, was oorspronkelijk bedoeld voor militaire doeleinden. Tegenwoordig wordt het communicatiemiddel voornamelijk gebruikt door professionele gebruikers, zoals hulpdiensten. Wilt u een portofoon kopen? Deltron Trading heeft een ruim assortiment aan portofoons. Zo vindt u altijd een portofoon die aan uw eisen voldoet.

Digitale portofoon kopen?

Een portofoon heeft een zendbereik van meerdere kilometers, afhankelijk van de soort en het merk portofoon. Door op een knop te drukken kan een spraakboodschap worden verzonden naar andere gebruikers die op dezelfde frequentie luisteren. Vroeger waren er alleen analoge portofoons, maar tegenwoordig zijn er steeds meer geavanceerde digitale portofoons op de markt. Het grote voordeel van communicatie via een digitale portofoon ten opzichte van een analoge portofoon, is dat u gebruik kunt maken van twee gespreksgroepen per frequentie. Daarnaast is een digitale portofoon moeilijker af te luisteren, waardoor er op een veilige manier gevoelige informatie kan worden uitgewisseld. Met een digitale portofoon kunt u uw medewerkers tevens extra beveiligen door middel van GPS en man-down beveiliging.

Deltron Trading: úw communicatiespecialist

Detron Trading is al jarenlang gespecialiseerd in communicatie- en meetapparatuur. Als importeur en groothandel op het gebied van onder andere bedrijfscommunicatie, kunt u rekenen op betrouwbare kwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Wij bieden uw bedrijf een breed assortiment aan hulpmiddelen. Behalve portofoons, kunt u bij ons ook terecht voor communicatiemiddelen als mobilofoons, blue tooth headsets en earphones. Wilt u een portofoon kopen of bent u benieuwd wat wij verder voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en laat ons helpen met de veiligheid van uw medewerkers, want communicatie is essentieel voor een goede samenwerking!


Deltron Trading