Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoon met earphone

Portofoons worden in tal van verschillende modellen en soorten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een analoge en een digitale portofoon, een portofoon met of zonder de noodzaak van een vergunning en portofoons met of zonder earphones. Een portofoon met earphone heeft verschillende voordelen, zeker wanneer u deze portofoons wilt laten gebruiken door het personeel van uw winkel of beveiligers tijdens een groot evenement. Deltron Trading is een erkend aanbieder van verschillende soorten portofoons! Bij ons vindt u portofoons met earphones, maar ook een breed scala aan portofoons zonder headset. Welke type portofoon past het beste bij de situatie waarin u deze wenst te gebruiken?

Voordelen van een portofoon met earphone

Een portofoon met earphone biedt verschillende voordelen. Bij deze portofoons wordt de headset in de portofoon geklikt, die u vervolgens in een broekzak of aan uw riem kunt dragen. Het voornaamste voordeel hierbij is dat u uw handen vrij heeft tijdens het beveiligen van een evenement, het helpen van klanten in een winkel, enzovoorts. Bij de aanschaf van een portofoon met earphone heeft u de keuze uit verschillende soorten headsets. Wilt u bijvoorbeeld dat een medewerker alleen mee kan luisteren met de gesprekken die via de portofoon gevoerd worden, of moet een medewerker via de headset deel kunnen nemen aan het gesprek?

Deltron Trading helpt u op weg!

Veel consumenten vinden het lastig om een geschikte portofoon met earphone te vinden. Dit komt mede door het feit dat het aanbod aan portfoons ontzettend groot is! Deltron Trading helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte portofoon bij de situatie waarin u deze wilt kunnen gebruiken. Wilt u een portofoon met earphone voor het gebruik in uw winkel? Of wilt u deze bijvoorbeeld aanschaffen voor de beveiligers bij uw evenementen? De medewerkers van Deltron Trading denken graag geheel vrijblijvend met u mee over een passende oplossing!


Deltron Trading