Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoon verhuur bij Deltron Trading

Een portofoon is een communicatiemiddel waarmee communicatie tussen meerdere personen mogelijk is. De portofoon wordt afgesteld op een bepaalde frequentie, zodat ze met elkaar in contact staan. Op die manier kunnen meerdere mensen op afstand met elkaar communiceren. Dat is handig bij bijvoorbeeld grote evenementen of de verhuizing van een kantoorpand. De meeste mensen hebben niet zomaar een set portofoons tot hun beschikking. Daarom kunt u bij Deltron Trading terecht voor portofoon verhuur. Wij hebben verschillende portofoons van goede kwaliteit in ons assortiment, zodat u op een veilige en soepele manier met elkaar kunt communiceren.

Van analoog naar digitaal

Waar vroeger vooral gebruik werd gemaakt van analoge portofoons, zijn die tegenwoordig bijna allemaal omgeruild voor digitale versies. Het voordeel van digitale portofoons is dat die veel moeilijker zijn af te luisteren. Deze worden in Nederland bijvoorbeeld gebruikt door politie en hulpdiensten. Met een digitale portofoon kan op twee frequenties tegelijk worden afgestemd, zodat er met meerdere groepen gecommuniceerd kan worden.
Afhankelijk van de soort portofoon, heeft deze een bepaald bereik. Dat wil zeggen dat de portofoons tot een bepaalde afstand elkaar kunnen bereiken. Dit heeft niet zozeer te maken met de kwaliteit van de portofoon, maar meer met capaciteit. Een portofoon met klein bereik kan nog steeds een erg goed signaal doorgeven. Wanneer u gebruikmaakt van portofoon verhuur bij Deltron Trading, bekijken wij samen met u welke portofoons voor uw gebruik het meest geschikt zijn. Op die manier kunt u alle communicatie straks soepel laten verlopen.

Meer bij Deltron Trading

Niet alleen voor portofoon verhuur bent u bij ons aan het juiste adres, voor alles op het gebied van antenne-installatie en radiocommunicatie zit u bij ons goed. Wij importeren de beste producten en materialen voor zowel professioneel als amateurgebruik. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.


Deltron Trading