Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoon voor horeca

In de horeca is een portofoon onmisbaar! Met een portofoon kunnen de verschillende medewerkers binnen uw horecagelegenheid met elkaar communiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de communicatie tussen de beveiligers van uw horecagelegenheid, de communicatie tussen de bediening en de keuken, enzovoorts. Met een portofoon voor de horeca wordt deze communicatie een stuk makkelijker gemaakt en voorkomt u dat personeelsleden voortdurend naar elkaar moeten roepen in uw horecagelegenheid. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten portofoons voor de horeca. Wij zijn al jaren een erkend aanbieder van deze portofoons, waardoor we u vrijwel altijd een geschikte portofoon aan kunnen bieden. Voor welk type horecagelegenheid bent u op zoek naar een portofoon?

Verschillende soorten portofoons voor horeca

Het verschilt per situatie welk type portofoon voor de horeca het meest geschikt is. Wilt u het voor beveiligers makkelijker maken om met elkaar te communiceren tijdens de nachtelijke uren? Een portofoon met earphone voor de horeca is in dit geval een goede optie. Bij een dergelijke portofoon hoeft een beveiliger de portofoon niet voortdurend in zijn of haar handen te houden, wat zeker bij het verwijderen van een lastige klant uit uw horecagelegenheid goed van pas kan komen.

Er zijn vanzelfsprekend ook losse portofoons voor de horeca verkrijgbaar bij Deltron Trading. Denk bij de aanschaf van een portofoon voor de horeca goed na over het verschil tussen een vergunningsvrije portofoon en een portofoon waarbij een vergunning noodzakelijk is.

Deltron Trading geeft u passend advies!

Vindt u het lastig om een geschikte portofoon voor de horeca te vinden? De medewerkers van Deltron Trading voorzien u graag van een passend advies over de verschillen tussen de portofoons voor de horeca in ons assortiment. Samen met u zoeken we naar het meest geschikte model, die het voor de medewerkers van uw horecagelegenheid vergemakkelijkt om met elkaar te communiceren.


Deltron Trading