Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoons huren bij Deltron Trading

Bedrijfsverhuizing of groot evenement op komst? Dan zijn portofoons een onmisbare factor voor het soepel laten verlopen van zaken. Met behulp van een portofoon kunt u op korte afstanden met elkaar blijven communiceren. Wel zo handig als er zich onverhoopt problemen voordoen, of u even snel iets moet weten. Over en weer schreeuwen is geen optie, en uw stem spaart u door portofoons te huren bij Deltron Trading.

Een portofoon gebruiken, hoe werkt dat?

Portofoons staan ook wel beter algemeen bekend als walkietalkies. Het is een draagbaar zend-ontvangtoestel dat communicatie tussen meerdere personen op afstand toestaat. Door de portofoons af te stellen op dezelfde frequentie, kunnen de gebruikers naar elkaar luisteren. Er kan dan één persoon tegelijk praten, waarbij het niet mogelijk is om tegelijkertijd naar de andere gebruikers te luisteren. Ook kan alleen de persoon die aan het zenden is, een bericht versturen. Bij het gebruik van portofoons is het dus belangrijk om goed naar elkaar te luisteren en te wachten tot een bericht is afgelopen.
De meeste mensen hebben niet standaard een aantal portofoons in hun inboedel. Daarom kunt u bij Deltron Trading gemakkelijk portofoons huren. Dat maakt het verhuizen van een kantoorpand of het begeleiden van een groot evenement al een stuk makkelijker.

Alles op het gebied van radiocommunicatie

Niet alleen voor portofoons huren bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Alles omtrent radiocommunicatie en op het gebied van antenne-installaties behoren tot ons specialisme. Wij zijn niet alleen importeur en groothandel van de beste producten met de hoogste kwaliteit, maar ook experts met passie voor het vak. Jarenlange ervaring in het vakgebied maakt ons uw uitgelezen partner voor het huren van portofoons, mobilofoons, meetinstrumenten en nog veel meer. Of u nu op zoek bent voor professioneel- of privégebruik, wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.


Deltron Trading